Posts

Showing posts from July, 2012

sunny Tuesday

hari ni aku letih sangat :(
pagi tadi sepatutnya jumpa Fahmi pkul 9am
tapi aku TERoverslept
sorry Fahmi, kesian dekat hg kena tggu lama.berjam-jam :/
tu kira okay aku suruh mysha & filah pi ambik.hahaha

dah laa tu,
kalot ah pi mushroom.
tgk2! purse pulak tak bawak...
alhmdulillah ada org tlg byarkan
and then berjalan kaki pi star comp laa,
lpas tu lari pi block C,
and then pi mushroom,
lari pi block C balik.
nk balik tu, pi hep
lpas tu pi mushroom nk beli juadah berbuka puasa.tp apakan daya, aku mana ada duit....guna duit Qila Farah dlu laaaa balik nnt aku byarkan balik laa!
and then star comp
terus balik kolej!
dh smpai dkt tgga, teringat nk pi photostat siap2.
patah balik pi mushroom.
dh nak smpai mushroommmmmmmmmmmm
baru teringat aku tak bawak purse
mcm mna nak bayaq kann
sekupang pun takdak :/
sedih laaaaa,
dgn rasa hampa, kecewa...
aku pun pusing balik kolej.....
ya Allah.........................................

terok betoi laa aku ni,
suka sgt dok kalot dia tuuu!
dgn pelajar…

the three of us

Image
the three of us *nampak tak itu saya yang dibelakang yang kecik tuuu.hehehe*    from left : HANAN middle : ME!            right : AQILAH

okay hye assalamualaikum..... sebelum tu, saya nak ucap selamat menyambut bulan Ramadhan.bulan yang penuh dgn keberkatan. ohyaaaaa, pejam celik, pejam celik, dah seminggu kan kita berpuasa.cepat sungguh waktu berlalu.ni mesti dah buat persiapan raya serba sedikit dah kann..haa, okay3, slow2~ better slow than never ok
first of all, sya ada cerita lah sikit yg nak disampaikan mengenai tajuk di atas.tajuk apa dkat atas tu? hah?! yaaa, tajuk 'the three of us' makna kata???!!! hah mestilah nak cerita pasai kami bertiga.hhe ok, for those yg taktau tu, kami bertiga ni, alhamdulillah...merupakankawan baik untuk selamanya! aminnnnn, 



okay, lets start with hanan.



Name : Nur Hanan Bt Hamzah. Studying : Dip. In Information Management. Was graduated from : Tabika Kemas Tmn PKNK.                                 :  SMK Sultanah Bahiyah. Will graduation : UiTM Me…

yahooo taktau topic apa

intro: assalamualaikum dan salam sejahtera,

okay, firstly
happy birthday to my only one oddy sister Wahidah bt Yahaya may God always bless you oddy haa oddy! dah tua dah haaa dah jadi umi pun dah nak dapat baby pun dulu paling tak suka baby sekarang, hehehehe :D okay oddy, currently I MISS YOU SO MUCH seriously, bunny rindu oddy...... nanti raya oddy balik tau! hope sihat selalu.... have a nice day :) and happy birthday jugak to my old brother, abg Cik :)
secondly, TOKMAN, out of the blue, I miss you soooooo much brother dah lama gi-la kan kita tak jumpa? adk rasa ada laa dlm 2months+++ kann? tak rindu adik ka? -.- dah laaaa pi berhijrah dekat Thailand takmai pun jumpa adk since Thailand and Perlis dah dekat sgt, moh laaaaa visit me rindu haaaaa, ok3, sya faham... awak dlm tu sedang belajar ok abg,  semoga awk berjaya dlm hdup awk em abg nak tau dak, hari2 ibu dan ayah rindu abg... hari2 call adk bgtau. hhu semoga nnt dpt lah jadi 'ustaz' kpda adik yaaa alhamdulillah, adk tau a…

ya Allah....

Image
hari ni hidup aku bermula di saat jaja kejut bangun subuh tadi. ya Allah, mengantuknyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa namun aku gagahi jugak utk bgn entah mengapa hari ini aku tidak bersemangat seperti hari-hari yang semalam aku dah mula bermalas-malasan! aissshhhhhhh, astaghfirullahalazim....... jangan laaaa nak malas2 Halimatul!dah la semalam test ECO211 kantoi!Jumaat ni test MGT pulok.tak sedar diri tu lagi?!! hah?!! tak pikiaq ka perasaan ibu ngn ayah dekat rumah tu? kalau lah ibu dan ayah tau apa yg halimatul buat dekat Arau,  ya Allah.......sedihnyaaaaaa haaaaa kalau dah sedar,  jangan nak malas2 lagi!
okaylah goodbye kawan2 .........................................






Kem Jati Diri

Image
eh assalamualaikum dan selamat hari2,
salam sejahtera buat rakan2 yg sedang baca post ni :)
ok sudah seminggu sy tak update this virtual sheet
kih3
ok lets begin

pada minggu yg lepas,
alhamdulillah aku dan kawan2 seperjuangan yg lain
telah berjaya mendaftar diri ke kem jati diri
yang telah diadakan di Gua Kerbau, Kodiang,Kedah

ok alhamdulillah segalanya telah berjalan dengan lancar
kem this sem sgt sgt sgt lah besttttttt
best?awatnya? haihhhhh,
yalaaaaaaa,
mau tak bestnyaaaaaaa
komander pun tak garang
heheehe :D
aktivi as usual,
takda laaa stress sgt
mmg enjoy laaaaa
ehem, enjoy kah?
oklaaa3, biasa2 jaaaaaa
hahahaha

ok ni ada laaaaa gambar sekeping dua time kem hari tu.nak tengok dak?
for those yg nak tgk, tgk lah yaaaaaa
kalau ada yang takmau tengok tuuuu,
tak payah proceed baca ni tau
ok goodbye dekat sini jaaaa
thnkyou for reading







ehhhh, ada jugakkkkkkk
ok3, I know gambar memang tah apa2, tapi kan........tempat ni agak best laa.best? oh tidakkkkkkkk -.-
okaylah goodbye :)

eh, seben…