Friday, April 8, 2011

wohhoo ~

TING ! TING ! TING ! TING !
assalamualaikum.........................xjawab dosa,jawab sayang...padia xtau aih........huhu tudia, lama noh cek xmai hingaq kat blog ni? haha kalo dak dlu, sedia org dok kata yang "hiang ni kalo x ceqita pasai cinta, pasai sedih, pasai mimpi kt blog,....... x sah !!!! " hahaahaha haa la ni nak habaq mai, mmg jarang online pun! weekend ja boleh.tu pun insyaAllah...huhu ni, cek ada bnyak cerita nk cerita.tapi xtau nak start had mana dulu.huhu

okay, kita start dengan CUTI2 KEDAH :))
after i resign....i pi holiday ngn bff.gilaaa syokk.haha kami pi langkawi island nuh.sesampai ja kat lgkawi.....elok2 nak trun dari feri, oh nooooo!!!!!! my lovely blue selipar putus. :( mau xmau kena beli lain...alahai, dah nama pun dekat Kuah,jetty point.ofcoz mahai.kah3 *cek kan kedekut sikit. :D hah lari budget woo.tapi xpaa....chill saja....selipar baru tu, warna pink! hehe nk kata comey tu, HUDOH ja pun....nk kata hudoh tu, COMEY gak laa...hehehe

okay, lepas tu DOK NGANGA ;D
dah nama pun menganggur...mesti dok tanam anggur.wahhaa,, mengarut dah ! hah kerja aku asyik dok rumah tgk tb.....makan....tdoq....onlne.....sembang....baca komik.... tu lah rutin harian ku dulu.hari2 tdoq lambat woo, dan hari2 jugak kena breekkkk(bletiaq) ngn mak cek. -.- tapi syokk.huhu

okay,skrg ni saya DOK TLG MKNGAH KT KANTIN SKOLA
dah hri2 dok buat rutin harian, tetiba i dpt offer utk bkerja dgn mkngah.hmmm, at first mmg smangt.tp xmau krja.bila dah start, syokk laa jugak....even x syokk...huhu

lepas tu, TAK TAU DAH NAK CERITA APA
bnyak ni nk crita..tapi malas nak taip.hahaha

okay, skrg ni, about BIRTHDAY BOY ^_^
pada tanggal 9 April tahun 1990, tepat jam 0836 am, dengan kesakitan yang ditanggung selama 9 bulan, akhirnya terlepas juga...alhamdulillah....di dalam bilik yg penuh harapan dan kegelisahan....tetiba terdengar suara bayi yang menangis entah apa yg dirasanya....tatkala mendengar suara kecil anak tersebut, maka hilanglah semua kesakitan yang ditanggung itu.ibu dan ayahnya, terus melakarkan berkuntum-kuntum senyuman tanda gembira dan senang akan kedatangn bayi yg tdak berdosa tersebut.akhirnya, bayi itu dinamakan dgn nama yg enak didengar,disebut,dan juga bermcm2 lagi.
'baby' itu dibesarkan di dalam keluarga yg bahagia.'baby' tu juga merupakan anak lelaki terakhir pasangan yang bahagia itu.ibu dan ayahnya tlah brjaya memberikan kasih syg yg ckup kpda 'baby' itu.
apabila 'baby' trsebut sudah meningkat remaja....perangainya turut berubah perlahan demi perlahan..hari demi hari....'baby' itu menjadi matang akan fikirannya..dan sekarang.....'baby' tersebut akan meningkat dewasa.umurnya skrg akan mencecah 20-an.
saya harap.....'baby' itu akan menjadi anak yg soleh buat ibu bapanya...dan tidak lg mnjadi sprti dlu.aminnn..... :)

--------okay, GILA PUNYA CERITA.LANGSUNG XDAK POINT.------

apa pun, HAPPY BIRTHDAY TO YOU MAY GOD ALWAYS BLESS YOU ABANG :)

..........................................................................................................................................................................

and, sorry for you guys, sy mmg sgt xdak motif dan idea nk cerita mlm ni.
dan, sorry and thank you very much sebab dah sudi buang sedikit masa utk baca post yg tah apa2 ni.hehe