Posts

Showing posts from April, 2011

wohhoo ~

TING ! TING ! TING ! TING !
assalamualaikum.........................xjawab dosa,jawab sayang...padia xtau aih........huhu tudia, lama noh cek xmai hingaq kat blog ni? haha kalo dak dlu, sedia org dok kata yang "hiang ni kalo x ceqita pasai cinta, pasai sedih, pasai mimpi kt blog,....... x sah !!!! " hahaahaha haa la ni nak habaq mai, mmg jarang online pun! weekend ja boleh.tu pun insyaAllah...huhu ni, cek ada bnyak cerita nk cerita.tapi xtau nak start had mana dulu.huhu

okay, kita start dengan CUTI2 KEDAH :))
after i resign....i pi holiday ngn bff.gilaaa syokk.haha kami pi langkawi island nuh.sesampai ja kat lgkawi.....elok2 nak trun dari feri, oh nooooo!!!!!! my lovely blue selipar putus. :( mau xmau kena beli lain...alahai, dah nama pun dekat Kuah,jetty point.ofcoz mahai.kah3 *cek kan kedekut sikit. :D hah lari budget woo.tapi xpaa....chill saja....selipar baru tu, warna pink! hehe nk kata comey tu, HUDOH ja pun....nk kata hudoh tu, COMEY gak laa...hehehe

okay, lepas tu DOK NG…