Posts

Showing posts from January, 2013

Shades - Jangan Kau Ucap Selamat Tinggal

Image

ceritera hidupku - 2012

Assalamualaikum kawan-kawan semua dan salam sejahtera apa khabar? ecehhh, dah macam apa lagi.hhu takpalah tak kisah lah... ohyaaa, seperti yang kita tahu hanya tinggal beberapa minit sahaja lagi tahun 2012 akan pergi meninggalkan kita semua errrrr, okay ....... hari ni merupakan hari terakhir daku dan rakan-rakan yang lain  batch 1993 berumur belasan tahun! genapnya pukul 12am nanti, maka bertukar lah kita menjadi puluhan wahai rakan........
tak sanggup rasanya >.<
seperti yang saya tahu dalam tahun 2012, banyak sangat al kisah yang telah berlaku dari start 1/1/2012 sehinggalah pada hari ini iaitu 31/12/2012 okay, banyak sangat suka dan duka yang telah aku tempuhi sepanjang tahun ini antara ceritera suka aku ialah, aku dah berjaya habiskan 2 sem dalam satu tahun.hahahahapergi holiday ! hahahahahhahagain more experiences dalam hiduplearnt how to organize somethingdapat kesempatan dan peluang untuk berpuasajoint event PROSTAR - Majlis Berbuka Puasa bersama Kanak-kanak Araubertemu …

today

what??!!!! we are just friend? oh okayyyyyy I don't mind as long as you wanna be friend with me thank you for everything sorry cause disturbing you all the times now I'll try to stay away from you because I want to heal my deep of heart ALONE hahaha this is my fault too because I like you, then i got the pain hahahahaha nice right? itsok.... I'm okayyyyyyyyy may God always bless you my friend hope you will achieve what you wish hope you can catch HER into your life  one fine day.... :)


HAPPY ANNIVERSARY to my dearest sister and my brother-in-law may God always bless your family it's been 3years both of you had survived in defend your marriage alhamdulillah, adik hope the baby who will come out sooner will be the shine in your marriage happy always sis and bro adik love you :)