Wednesday, May 26, 2010

speechless

aku pernah dilukai oleh dia...
tapi xlama...
aku xleh salahkan dia...
sebab dia xtaw yg aku sukakn dia dulu....
kalo dia taw pon,
xdak maknanya.........
setelah hati dilukai(dia suka org len)
aku mmg berazam akan melupakan dia utk selama-lamanya

lama kelamaan,
kami jadi kawan....
xsangka,kawan baik akhirnya...
huhu
tapi dia xkan taw yg aku dlam diam pernah sukakn dia...
aku xkan bgtaw dia smpai tiba one fine day...
haha
xmau ah aku.....malu....
em gipun dia pernah kata kt aku
"kalau bertepuk sebelah tgn,xda gunanya"
tp skang,dia dh brtepuk ngn aku...
haha,,
mknanya aku tdk tepuk sorg2 lg lah..huu
em b4 dia btepuk skali tuh,
kisah kami dua mcm terbalik pulak...

maw aku xkata terbalik,,
aku suka dia....
dia suka girl lain....
girl tu plak suka org lain pulak...
haih...mcm2 sngguh..
dah.lupakan.

start kami kenai smpai skang,
alhmdulillah xpernah lost cntact lg laa...
huhu
tapi,
dia agak mcm dlam karangn yg aku dok bt tu lah...
tajok dia "unexpector visitor"
hahahahaha

haaa,,,nk habaq mai..........
la ni aku rindu diaa.....
:( waaaa
rindu sgt2......

hari ni merupakan hari bersejarah bg kami lah.....
hari ni km dah xcntact dh.....
n mgkin smpai bila yg Tuhan izinkan....
ehem,dugaan ja semua nih....
haha

mmg ada hkmah disebalik suma nih....
mgkin dgn km da xleh msg,
dia blh struggle dgn jayanya...
dn aku......
aku akn hidup sprti dhulu kala...
em kalo mmg dh xblh msg dh....
insyaAllah aku akan merelakan mak n pak aku amek fon aku kembali....
dan hdup ku kmbali nrmal...

ehem,
sapa mkan gula dia trasa manis....
kalo awk bc ni....
haha
toksah dok bc laa...
stgi tkantoi abeh...
haih...
em ngarot dh....
okaylah.
xtaw nk kata pa dh....
bye dunia! ahhhaa ;)

Friday, May 14, 2010

saya SAYANG awak juga....
;)

Saturday, May 8, 2010

sabaq satt....

satt....
lupa nak habaq kat hampa suma.....
tadi p lib.....
cek jumpak "DIA"......
hahahhaha
pehtu kan matun p cp mkan ngn makk tuh,,
jumpak lagi......
haih....
xcukup ka jumpak kat tusyen??
hahahhaha
*padahai aku yang pulon....
em xpa lah....
nk habaq had tu ja....
don't worry....
dia dah xlayan aku pun.....
and aku pun dah lupakan dia lah......
totally dah lupa dia.....
alhamdulillah....... ;)
xsarat lah sangat pala hotakku ini.....
huhu
em semoga dia bahagia dengan kekasih barunya itu....
matun pun dah bahagia dengan...........
hahahha
xdak maknanya semua nih.....

bacalah...huhu

hari ini....
hidupku sempurna....
maksudnya....
hari ni lah sedih...
hari ni lah bahagia...
em kenapa hari ini lain daripada yang lain ah?

pagi tadi....
aku sedih sangat....... :((
em xyah cita lah...kenapa sedih...
kalo cita pun,,
org xkan caya...
dah la kes tuh....
tambah pulak ngan sorang tuh....
p buat pangai pala hotak bengong dia....
kerana dia,,
aku kena balek ngan hanan jugak tadi... ;(
janji cam ngan pala beqok lagi...

pehtu xpa lah....
sesampainya di rumah...
em xmasok umah lagi....
matun TERRRRnangis kat depan pintu....
hahaha
sekbek dan cover ayaq mata...
em masuk umah...
nasib baik ada ibuku tercinta!!!
ibulah segala-galanya dan ayah......
ibu dah hiburkan matun td....
dan ayah matun...
tidak lupa juga kepada someone itu......
heheh

em tadi kuar teman hanan dan jat...
tapi matun dok libry...
matun ada temujanji ngan makk angkat matun...
haha
tunggu dia punya lah lama....
sek bek ada kakyan...
haha
kakyan yang teman matun...
em makk cek pn mai...
cek kuar makan ngan makk n pakk n mkcik2 n kazen2...
haha

balek tadi....
sedih balek.....
nasib baik ada kawan saya tuh....
kat dia sya luahkan....
terima kasih awak..... ;)

for my lovely buddies.......
thank you and sorry for everything......
i love you all.....
ingt this song....?
"you were my heart...you were my soul....you were my love....you were my life...."

for ibuku tersayang.....
ibuku tercinta....
...HAPPY MOTHER'S DAY...
I LOVE YOU IBU....
THANK YOU FOR EVERYTHING.......
MUAHh33333333333333xxxxxx

Thursday, May 6, 2010

xdak apa...

adOOii,,,
rindu la plak kat si dia.....
huhuhu
tpi........
dia xdak malam nih.....
WAAAA :((


em tobat dia bahagia sebab aku xdak disamping dia...
hahahahaha
papa ja lah......
janji dia bahagia.... ;)
huhuhu^^

em i miss you....
i wish you could be here tonight....
but it cannot be....
aiyak~!! ;(