Posts

Showing posts from December, 2013

wira hatiku

IBU........
engkau lah wira di hatiku.....
ibu, adik tahu ibu sedang lemah.tapi ibu sedang berpura-pura untuk kuat.ibu, adik anak kandung ibu.adik rasa apa yang ibu sedang rasa.walaupun adik tak sepenuhnya rasa apa yang ibu sedang alami..... ibu.... ibu sebenarnya kuat.adik percaya dan yakin terhadap ibu.adik tau ibu seorang yang kuat, pantang menyerah kalah.ibu, ibu dah banyak mengajar adik untuk hidup berdikari.ibu selalu ajar adik untuk sentiasa bersedia walau dalam apa keadaan sekalipun.ibu..... adik minta maaf sebab selama adik hidup, adik belum berjaya buat ibu senang dan bahagia. setiap doa, adik dengar tangisan ibu.ibu.... walaupun ibu sembunyi kesedihan ibu daripada anak-anak, adik tahu ibu...... adik rasa ibu.....
ibu pura-pura kuat di depan orang terutama di hadapan anak-anak.ibu tak mau lumpuhkan semangat anak-anak. besar sungguh pengorbananmu wahai ibuku......tapi sampai bila ibu..... adik tak sanggup tengok air mata ibu.... yang bertakung di kelopak mata setiap kali mala…

hallo :)

haiiiiiiiiiiii everybody! hahahahahhahhaaha
sangat lama kan i tak update blog ni
fuhhhhh fuhhhhhh *buang habuk*
hah tudiaaaa banyak cerita ni nak cerita kat hampa semua
tapi tulahhhh,
i busy sangat haa
start dari cuti sem haritu sampai lah dah masuk sem pun,
masih lagi terlalu busy.hahaha
atas permintaan peminat setia i,
i gagahi jugak untuk taip malam ni
i ni bukan apa....i takmau lah kecewakan peminat2 i.
wakakakakahkahkahkahkahkah
thanks supporter(s)!!!!!!! :D
i rasa setakat sini dulu lah...
nanti bila i ada masa yang terluang, i cerita lagi okayyyyyy ;)

*to my loyal fans ------> Q & F....
ni i dah gagahi jugak untuk update blog
special untuk uols...
mohon terharu okayyyyyyy
next time, i free,
i luang lebih banyak masa lagi dekat sini
tunggu i punya next post.coming soon.

sincerely, me ;)