Posts

Showing posts from July, 2011

hye :)

Image
hye ! nama saya halimatul saadiah binti yahaya. saya taktau nak buat apa lagi. kerja banyak yang perlu dibuat.yes, banyak sangat3. tapi tak terbuat. okaylah, bye !





I need a doctor lyrics Dr Dre ft Eminem and Skylar Grey

Image

-______-

Image
aku suka dia tapi dia tak tau pun aku rasa dia tak suka aku hahahahahahhha padan muka aku tapi, aku memang dah tau pun sapa lah aku kan, orang nak suka untung lah kalau ada tu pun KALAU ADA LAH huahuahuahua aku ni memang suka macam ni dahulu kini dan.... selamanya ? suka sungguh bertepuk sebelah tangan -__________- ok3 aku tau laaa, aku admit laaa, aku tak sebaik mereka2 aku tak secantik mereka2 aku takdak apa2 pun tapi, aku ada hati dan perasaan ! cukuplah sakit buat kali ini aku pernah kata dah dulu macam ni tapi, aku tak mampu nak tunaikan aku cuma mampu berdoa sahaja okay, yang penting kebahagiaan ibu dan ayah ibu&ayah.... i'm sorry ? i love you

happy birthday

hari demi hari usia semakin meningkat hari ini, genap 28 tahun kakak aku tersayang di muka bumi ini HAHAHAHAHA *ayat mmg agak kurang asam* walau apa pun, terima kasih kepada ibu dan ayah kerana sudah selamat melahirkan kakak
kakak~ awak tu dahtua okay ? even you macam kanak2 ribena. ahhaaa, tak sangka, awak dah kawen kan ? okay, currently i damn missing you kak rindu saat kita bersama, hahaha, okaylah, sekarang awak dah ada kehidupan awak. ahhaa,
errr, adik cuma nak ucapkan SELAMAT ULANGTAHUN KELAHIRAN semoga berbahagia selalu dunia dan akhirat :)

ada band - surga cinta

Image

Ada Band - Haruskah Ku Mati

Image

ada band - manusia bodoh

Image

-____-

you can kill the dreamer but you can never destroy the dreamsa dream you dream alone is only a dream a dream you dream together is realityso, don't give up

take my love

Image
i swear
there is no another chance for me
to be with you
now, I know the way
how I can always to be with you
please take away my love with you
take it where ever you want to go
take it as your friend,
your beloved friend,
i am here will doing the same
keep loving you in my life
in my heart
till someday time will unite us

i love youbut you will never know...
i know it's kinda fool
but i know who I am
really really really not suitable with you
if we are together
i know,
people around us
will laugh and laugh and laugh to us
err, not to us
but to me
because......
i'm such a silly girl who felt in love with a guy like you !


sincerely,
-ME-
SALOMA & P.RAMLEE kata..........
saat yang bahagia datang sekejap sahaja



bak kata NORA DANISH.....
so, kita enjoy !!!


MAK aku pulak jerit sambil bertanya..........
"awat ni ?? gila ka ??"


dan AKU pun menjawab....
"yaa, gila. gila bayang ! "
kah3

again

HIDUP TIDAK SEMESTINYA INDAH












DALAM KEHIDUPAN ADA SUKA DAN DUKA






UNTUNGLAH MEREKA YANG SUKA






DAN BERSEDIH LAH PADA MEREKA YANG SEDANG DALAM KEADAAN DUKA





WALAU APA PUN KEADAAN KITA.....





BERSYUKURLAH...............










APA YANG DIMILIKI OLEH KITA TIDAK SEMESTINYA MENJADI MILIK KITA UNTUK SELAMANYA~



HAVE A NICE DAY ^^