Thursday, May 12, 2011

apabila 12 MEI menjelma .......

12 MEI.......merupakan hari yang sangat nervous bagi diriku setiap tahun.aku sendiri pun tak tau PASAIPA ?, KENAPA ?,MENGAPA ? , AWAT ? dan sebagainya.mungkin, tak sabar nak tunggu keesokan harinya kot. hhe saat yang paling bahagia dalam hidup aku setiap tahun pada tarikh ini ialah time aku tengok jam kat dinding rumah aku pada waktu malam or aku tengok jam kat screen phone aku.HAHAHAHA it's almost 12 o'clock. that's mean 'HARI BARU AKAN MENJELMA' hah had aku syiok sangat nii......TIBA-TIBA.......... " KLONG2 !!!!!!!!!!!!" (phone bunyi.hahahaha) makna kata, ada mesej baru masuk. hihihi bila aku bukak baca mesej tersebut... KLONG2 !!!!!! lagi. then bunyi lagi, bunyi lagi, bunyi lagi, bunyi lagi, bunyi lagi, dan bunyi lagi, dan bunyi lagi, dan bunyi lagi, dan bunyi lagi, dan bunyi lagi.DAN....bunyi lagi ! HAHAHAHAHA sampai tak larat bunyi dah.... ^^ waktu tu lah air mata aku akan jatuh berguguran mengalir di pipi ku ini... KES APA ? MESEJ APA ? SAPA MENINGGAL ? oh tidakkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!! tu lah saat yang paling bahagia dalam hidup aku setiap tahun :) terharuuuuuuuuuu sangatttttt !!!! .. hm, last year ada orang tu call then nyanyi kat aku. hahahaha tahun ni agak2 ada dak taktau ? kua3 :D ok3, just wait and see naa. huhu lepas tu, saat yang paling bahagia dalam hidup aku setiap tahun time ada yang buat surprise kat aku and adik lalat (anak sedara aku had muhammad firdaus tuu) ehem, last year ada surprise.tahun ni aku tak tauu ada pa. hahahaha aku harap, ada lagi lah surprise menanti aku untuk esok.hehehe :D ok3, walau apa-apa pun, aku nak ucapkan.........


to my friends (awien, pierah, tengku)

and for me also ;

HAVE A WONDERFUL BIRTHDAY

*mesti orang kata aku pelek....ucap kat diri sendiri. tapi, biaq lah janji aku bahagia.
*nak buat cena, dah orang tak dak ucap kat aku..sapa lagi nak ucap kalau bukan diriku, kan? ahhaa,,
* okay byeee :))

Saturday, May 7, 2011

i love you :)

ibu........
ibu............
engkaulah.....
ratu hatiku.... <3


sempena hari ibu ni.....saya nak ucapkan SELAMAT HARI IBU dekat ibu saya..ibu, adik tau adik dah banyak nyusahkan ibu..ibu, terima kasih untuk segalanya......ibu lah segala-galanya bagi adik.adik tak tau nak kata mcam mana dah. bagi adik, ibu lah segala-galanya. you are my soul ibu. ibu, i love you... i love you very much and i'll always do ! :)

Wednesday, May 4, 2011

hmmm,

hahahaha hampa nak dengar sebuah kisah dak?kisah ni xtau laa lawak ka dak. haha mai ni nak cita.tapi ni bukan nak mengata.berkongsi saja.dah mintak pun permission kat tuan dia... >.<

ada laa sorang gadis ni.dia suka kat sorang laki ni.laki ni kawan 'setusyen' dia.haha gadis ni berkenan lama dah dengan lelaki ni,tapi malangnya, laki ni tak pernah tau pun.lagipun, laki ni jenis pendiam orangnya. hahaha tak tau lah pasaipa dan macam mana gadis ni boleh terpikat dengan laki ni, aku pun heran.tapi tak palah...sambung cerita........gadis ni hanya pendamkan perasaanya saja.dah lama depa tusyen, at last gadis ni dapat menepis perasaan itu dan akhirnya perasaan itu datang kembali stelah masing2 menamatkan zaman persekolahan.suatu hari, gadis tersebut sangat gembira kerana lelaki / kekasih gelapnya mengaddkan dia as a friend dkat fb. adoi, mcm2. tggu pa lagii.approve trus arr dia. hahaha dok tak lama, gadis tu dapat tau yang lelaki tersebut dah ada kekasih lain.....aduhai, tunggu lagiii.frustated gilaaa!!!!!!! kekasih laki tu pulak kawan gadis tu. erm, elok dah.....hahahahahaha, kesian gak ah kat gadis tuu. :( tapi nak buat cena, tak dak rezeki nak bersama dgn lelaki itu....wuwuwuwu sedih aih, hhu dan dok satt, gadis tu dan lelaki tu pun contactlah..hahaha mula2 depa main2 chat ja.lepas tu, main msg2. dok tak lama, depa main call2 pulakk..kesian gak ah kat gadis tu.mcm dok mengharap ja kat lelaki tu.aduhai, bila gadis tu tnya psai kekasih lelaki tu, mesti laki tu kata depa xdak apa2 dah.hahahaha ok3, lepas tu....depa dah mula berenggang.dan sampai sekrang KOT! depa jarang contact.aduh, kesian...kesian...kesian...dan gadis tu tak tau lah cena. harap2 dia dapat lupakan lelaki tersebut dan mulakan hidup yang baru. aminnn....dan untuk lelaki tuu.semoga berbahagia selalu.... :)

just from me for both of you ; )


alahai,

salam, post ni khas untuk DIA yang bergelar ATOMEN.hmm just nak bagitau kat dia yang ;

woi, aku RINDU kat hang ni. :(
hang pi mana?
lama tau dak aku tunggu ? haha
hang marah aku lagi ka?
aku minta maaf... ?
aku tau laa,
hang confirm marah aku !
kalau dak,
buat apa hang nak sembunyi dari aku. kan??
tapi takpaa.
aku sedar salah aku.
hang kata, hang kawan aku..
tapi takkan hang tak faham aku kot?
haih,
hang pi mana sebenarnya ni?
balikk laaa,,,,,
aku rindu hang ni....
rinduuuuu sangattt
aku dah try contact hang
tapi hang yang menyepi. kan?
so lepas ni,
kalau kita lost contact...
jangan salahkan aku tau?

kalau hang marah aku....
bagitau laa wey,
aku tak marah hang dah laa.
seriously, aku tak marah dah....
kalau hang baca ni.....
aku nak hang tau yang
aku.....
sebenarnya.......




SAYANG HANG JUGAK!!!!!!!


tapi, sebagai kawan ja..... :)
hang faham kan ?
dan hang memang kena faham.
aku harap,
lepas hang baca ni...
hang contact laa aku balik
hang tau dak,
rasa macam nak gila woo time aku rindu hang :(
hang tak terharu ka ?
aku tau la
hang tak pernah pun mintak aku untuk rindukan hang
tapi, nak buat macam mana...
perasaan rindu ni mai jugak kat hati aku

hahahaha, dah3 aku tau...
aku tak leh taip panjang2.satgi melalut kot len.
okaylah, hang ingt tau, hang dah baca ni,
contact aku mangkok wey!
aku tunggu ni........
jangan buat aku tunggu sampai akhir hayat aku
even aku sanggup =.=
apa2 pun,
take care of yourself
and,
dah lama aku tak buat ayat ni kat orang

HAVE A NICE DAY ^^

wassalam......... :)