Posts

Showing posts from August, 2013

great weekend!

Image
Pada hujung minggu haritu, aku balik rumah tak sampai 24jam pun. aku balik rumah pada hari Jumaat petang lepas test FIN327. Lepastu, aku balik arau semula pada hari sabtu about 4pm.aku balik ambil Baju raya lerrr hihihi

Pada pagi hari Ahad, aku dan addina bangun awal pagi Dan pergi jog.he he kami pusing keliling UiTM. Kami start Dari kolej Dahlia 2 -> court tennis -> ladang -> tasik ilham ->sport comp -> padang kawat kesatria -> dewan sri semarak ->Oren ->dahlia 2.hahaha OK aku poyos kan? Ahh lantak ahh hahaha


Okayyyy we start our journey then :D


Ni ladang lembu hoiiii. Nampak dak tu lembu banyak2? Haha

Tiba-tiba dalam ladang terjumpa dengan kereta ni


Okay, ni dekat sport comp. 

Dari oren, alhamdulillah kami Sudah kekenyangan.. Tummy is happy :-) 


Padang depan cengal.tah nama apa taktau padang tu.lupa dah aku.hehe

We are going back to dahlia :-) 

Okayyy we are done! Hahaha


Sekian, habis Sudah cerita di pagi ahad.ada lagi sambungannya.... Pergi kedai beli ais Kr…

DON'T

DON'T 
think
OVER 
PEOPLE
WHO 
DOESN'T
think
ABOUT
YOU !

today

hari ni....kehidupan ku bermula seperti biasa....
hari ni, (20/8/2013 bersamaan hari Selasa) merupakan birthday adik ku si Faizah.
happy birthday pieja! may Allah always bless you dear :)
aku bangun awal seperti biasa sebab ada class kan
pagi ni aku rasa lain...lain sangat......
aku rasa macam sedih sangat......
hmmm, aku rindu someone ni
but it's okay... never mind :)
bangun pagi tadi, aku terus teringat.
hmmm dia dah  lupa aku!
uwaaaaaaaaaa :((
but it's OKAY :)
i am nobody kan.....
aku dah nekad akan terus berjalan dan terus berjalan....
tanpa menoleh ke belakang.
i hope dia di sana baik-baik sahaja
walaupun dia dah lupa aku,
aku tak pernah lupa dia.
sebab bagi aku,
SEKALI BERKAWAN BERMAKNA KAWAN UNTUK SELAMANYA 
awak.....jaga diri baik baik.saya ingat dekat awak ni.tapi tak mengapa......masing-masing busy kan....good for you.good for me.good for us. :)
assalamualaikum! :)

brokenhearted.

after 3 years.......

I am being so heartless. and  WHY ??! nowadays, recently...... hmmmmm
I think I'm fell in love with you. yes, YOU! you took my heart. you drive me crazy. you made my day. only you. but, silly me... I give all my heart to you I give my attention to you BUT.........you don't notice it why?! why?! why?! can't you feel that?! can't you feel me??! oh god......... silly me :'(
I'm hoping for the wrong person!
at last diri sendiri yang merana! kecewa sorang-sorang! sedih sorang-sorang! bodohnya aku ni...... macam mana laaa aku boleh suka dia yaaa :/ memalukan betul lah.
dah lama aku hidup dalam dunia yang takda perasaan.selepas ditipu, ditinggalkan....hmm sedihnya ayat ditinggalkan.hahahaha ah tak kisah lah.aku terus takut untuk mendekati orang.aku takut akan dikecewakan lagi.dulu aku kuat semangat....tapi tah sekarang ni, kenapa tah.hmm  aku kata takut dikecewakan kan, aku yang membuatkan diri sendiri kecewa.aku ni terlalu berharap lah.harapan ting…

perubahan yang amat memeritkan

hari demi hari kami semakin menjauh
aku sendiri pun tak pasti apa punca kami semakin jauh
aku juga dapat merasakan semakin hari aku semakin takut dengan dirinya dan aku semakin risau jika kami terpisah.
ya, terpisah oleh waktu dan ruang.

hari demi hari, dia makin berubah.
perubahan yang ditonjolkan telah membuatkan aku sedih, perit, menyesakkan dada.
dia terlalu berubah.
dia dah tak seperti dahulu.
sekarang dia dah lain sangat.
ya, aku sangat sedih dan rindu.
aku rindu dia.

dia yang dahulunya selalu bersamaku tak kira apa keadaan sekalipun.
dia yang lebih utamakan aku dalam banyak-banyak hal.
dia yang mengambil berat tentang diri aku.
dia yang sangat prihatin soal makan dan minumku.
dia yang menjagaku setiap masa.
dia yang melayan diriku seperti puteri raja
dan yang lebih penting, dia yang lebih menyayangiku....

kini, aku dapat rasakan kasih sayang yang ditonjolkan selama ini, telah lama pudar sikit demi sedikit.
sekarang, aku rasa dia dah tak jaga aku.
dia dah lepaskan aku.
dia dah t…