Tuesday, March 27, 2012

holiday

syukur alhamdulillah
exam sudah selesai semuanya
and now,
time to holiday !!!!!!!
2 months youuuuuuuu
stakat ni takda plan apa2 lg
em,
plan pabenda....
just follow the flow lah.....
haha
:)

Thursday, March 8, 2012

8 march 2012

wahai hamba Allah yang bernama A, aku rindu laa dekat hang. awat hang buat aku macam ni ? hang betul2 marah aku ka? dah lama aku minta maaf dekat hang, tapi kenapa hang tak pernah sekali pun faham hati dan perasaan aku ? ok fine, semua ni salah aku...... tapi sampai bila hang nak keep blame on me? wey, dah lama laaaaaa...... dulu yes, aku bahagia bila tengok hang dah bahagia dengan orang lain. tapi sekarang, aku seolah-olah tak dapat nak terima kenyataan yang hang bahagia sedangkan aku mengusung rindu sorang2. wey, malam ni serius aku rindu dekat hang. tapi bila aku check hang punya fb, fullamak, syoknya hang....bertuah perempuan2 tu dapat chat2 dgn hang. hmm jeles aku.serius aku jeles nak mati. haha okaylah. semoga hang berbahagia selalu walaupun aku tau hang memang sedang bahagia pun

Monday, March 5, 2012

no idea

dahulu aku pernah dapat dia
tapi,
dah hilang.....
but malam ni,
aku dapat dia balik....
and aku percaya,
esok lusa dia akan hilang semula.....
mungkin hidup aku sudah ditakdirkan begini
selalu dapat apa yang bukan kehendak aku

Saturday, March 3, 2012

goodmorning :)

3 march 2012
4.46 a.m

dalam kehidupan, tidak semua apa yang kita harapkan akan menjadi kenyataan.
yaaa, itu lah kehidupan.
kita tidak akan selamanya berada di bawah
malah kita juga tidak selamanya akan berada di atas.
itu lah mengapa kehidupan kita diibaratkan seperti roda.
jangan disangka orang yang miskin akan selamanya miskin
dan orang yang kaya akan selamanya kaya
walau di manapun kita berada,
sama ada di bawah atau di atas,
bersyukur lah......
:)
tidak semua akan mendapat peluang ini......