Thursday, March 8, 2012

8 march 2012

wahai hamba Allah yang bernama A, aku rindu laa dekat hang. awat hang buat aku macam ni ? hang betul2 marah aku ka? dah lama aku minta maaf dekat hang, tapi kenapa hang tak pernah sekali pun faham hati dan perasaan aku ? ok fine, semua ni salah aku...... tapi sampai bila hang nak keep blame on me? wey, dah lama laaaaaa...... dulu yes, aku bahagia bila tengok hang dah bahagia dengan orang lain. tapi sekarang, aku seolah-olah tak dapat nak terima kenyataan yang hang bahagia sedangkan aku mengusung rindu sorang2. wey, malam ni serius aku rindu dekat hang. tapi bila aku check hang punya fb, fullamak, syoknya hang....bertuah perempuan2 tu dapat chat2 dgn hang. hmm jeles aku.serius aku jeles nak mati. haha okaylah. semoga hang berbahagia selalu walaupun aku tau hang memang sedang bahagia pun

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.