Posts

Showing posts from October, 2013

hari demi hari

semakin hari kita semakin jauh
aku bersyukur.....
bukan aku tidak sudi denganmu
tapi cukuplah......
cukuplah sekali aku pernah mengharapkanmu
berharap kepadamu telah menghancurkan aku
cukuplah sekadar aku berharap kepada Sang Pencipta
kerna, aku yakin sangat bahawa Dia tidak akan pernah mengecewakan aku.

ya Rabb,
aku bersyukur sangat ya Allah.....
Engkau telah menggantikan orang lain untuk bersama dia suatu ketika
JIKA aku di tempat orang itu,
sudah pasti aku tidak akan menjadi aku seperti hari ini
kuasa Mu ya Allah.....
tidak ada siapa yang boleh menjangka
segala yang berlaku ada hikmah yang tersendiri
sekarang Kau telah tunjuk kepadaku siapa dia yang sebenar
seseorang yang bukan untukku.....

tragedi Oktober

Image
Haiiiiii :)
Syukur alhamdulillah Hidup ku makin hari makin ceria.
Hahahahahahaha

Ok, pada 19 Oktober yang lalu,
Birthday acik.
Happy birthday acikkkkkkkk :)

Esoknya pulak,
20 Oktober, birthday ibu
Happy birthday ibuuuuuu!
Adik sayang ibu sangat tauuuuu
Terima kasih untuk segalanya buuu ;)
Mesti ibu terharu kan pagi2 lagi adik dah buat surprise!
Hahahaha

Acik ni sebenarnya adik ibu.adik second last ibu.ibu ni anak ketiga dalam family.ramaiiiiiiii siblings ibu.makna kata ibu ada ramaiiiiiiiii adik.ahaks

20 Oktober yang lalu......
Kami(bff) keluar.jalan2.dah lama tak jumpa dan tak gather together.ahhaaa
Kami keluar pergi tengok cerita insidious chapter 2. Hmm not bad laa cerita tu.tapi, to be honest, the conjuring best SIKIT lah daripada insidious ni...aipppppp tapi ni from my observation lah... Lain orang lain pendapat kannnnn.hahahaha
Mungkin sebab aku tak berapa nak faham jalan cerita dia...dah nak sampai ending baru faham....ohh rupanya cerita pasai roh bertemu roh....haha tapi takpa…