Posts

Showing posts from September, 2016

Sah pekasam

Image
nama dia Sah. orang panggil dia Sah Pekasam hari-hari gaduh tak pernah baik ada ja benda yang sama-sama nak kutuk jujur la cakap, kadang boring jugak hari-hari dok pandang muka dia ja bukan kadang tapi memang pun! memang boring pun bangun pagi celik bijik mata dah nampak muka dia dalam kampus pun dok nampak dia lagi masuk kelas muka dia nak makan pun kena pandang dia jugak hmmm sampai nak tidoq pun kena tengok dia lagi!!! haha sapa tak boring cek oiiiii
tapi tulaaa tak suka macam mana pun, kawan kan kalau nak tau, dia ni lah kawan pertamaku masa degree  first jumpa dalam bilik kp kot kalau tak silap time tu pulun laa dok berjanji "kalau hampa pi kelas esok habaq ok kita pi sama2" HAHAHAHA
pastu kena pulak group assignment bersama... so lama-lama jadilah kami kawan dalam duri hahahahahaahahahahhhahaha yalaaa nama kawan tapi gaduh tak pernah henti tapi takpa sah... tun tau hang sayang aku kan. hehehehe muah cikit :*
thanks nysah for everything! ok laaa love you too. huhuhu
(d…