Posts

Showing posts from November, 2012

11 Muharam 1434 H

assalamualaikum....hyeeee :)
sedar tak sedar, hari ni dah 11 Muharam u olls,
hah sebelum tu, saya harap masih sempat laa nk ucap
SALAM MAAL HIJRAH :D
bukan apa, pada 1 Muharam yang lalu,
anak-anak sedara saya berkhatan.hehehe
tulaaaaa,
busy sangatttttt
hahaha
okaylah,
tak larat nak taip panjang-panjang
wassalam u olls,

HAVE A NICE DAY :)

It's my life

.lifeless.
.people around always put a blame on me.
.there are no shoulders that I can lean on.
.me and myself.
.trying to move on.
I don't care what people are saying about me
because this is my life!!!!
my right!!!!!!
nobody can control me
let me in my life..............
please let me free
please STOP it.
because,
I am tired of all this
actually I LOVE YOU and yes I DO and I WILL ALWAYS DO
you are my only one s***** I have,
I am sorry
-.-




Jumuah

Alhamdulillah the master of all days has come again Jumaat yang penuh barakah semoga segala amalan kita diterimaNya insyaAllah, amin..
hari ni result final examination utk UiTM keluar so, big CONGRATULATIONS! untuk kawan-kawan semua.
HAVE A NICE DAY YOU ALLS :)

November Rain

Assalamualaikum, hye, arasso arasso.hehe sudah aku pelingkup bahasa.maaf,
hmm sangat lama yaaa tak update blog ni
serious rindu sangattttt
tapi nak buat mcm mana kan,
masa tidak mengizinkan...
okay apa-apa pun
September was woke me up
and now,
we are in November
hmm cepat sungguh masa berlalu
sedangkan aku baru ja teringatkan di saat di mana aku sedang berada di atas kerusi di meja study aku di Kolej. *amboi banyak sungguh di aku*
time tu siang.aku,syaza,dina tgh study.then aku bagitau syaza "jaaaa, wake me up when September ends" (dgn nada lagu wake me up when September ends by Green Day)
lepas tu ja balas " okay, ja akan gerak tun pukul 12 malam nanti naa"
hm, esoknya tu kami exam.final exam.

October,
maka bermulalah kehidupan ku di bulan Oktober.
Oktober bulan exam yaa kawan2.
hm patut lah rasa sekejap ja masa berlalu
start exam 1 Oct dan habisnya 18 Oct.
and now aku sedang berada di ambang keseronokan yg melampau!
ohyaaaa,
baru-baru ni,
abang aku convo.
okay, c…