Posts

Showing posts from October, 2010

weird night

ish xtau lah pasaipa ngn aku malam nih....dok xdok jeles. jeles kat sapa xtau. bang*** betoi! erm, bukanlah jeles.... tadi aku ****************....... then nampak ***********....... pehtu ter******..... menyakitkan hati betul! bang*** punya *Ak*!!!! xguna!!!! dia tipu aku siap!!!! aku just tunggu after spm. tgk dia nak buat apa. sama ada dia ni betul2 pegang janji atau *Ak* pendusta! tgk ah....dia nak main2 **m**an lain xpa.... kalo dia main2 kan aku... aduh, silap besaq ah...kah3 ingt aku takot kot ngn dia? xpaa...mai kita tgk apa nak jadi... hahahahahahahhahhaaha
HAPPY NEW MONTH!!!
waaa dah bulan NOVEMBER pon.... hal ini demikian bermakna?????????? =xdak maknanya! aku nak study!
btw, goodluck to all SPM candidates.all the best. :)

life is a race

starting from now on........aku nak focus! focus darling.... please come here baby... i need you right now.... and aku xmau main2 dah! xmau dah daydreaming! daydreaming sayang..... please far away from me..... please let me go.... after spm... u can come back to me lah.. ish, aku dok buang masa lagi... okaylah. xmau buang masa dah... skang ni aku xdak masa dah.huhu gila betoi.
conclusion: nak buat anjakan paradigma *directttt~ xmau buang masa dah nak struggle betul2 jarang online dah.(amin~ insyaAllah) :)

wonderful night

SEBELUM NAK CITA PASAI MALAM,MEH NAK CITA PASAI SIANG DULU
tadi pi lib, then jumpak 'MANGKOK ' ni.*padan muka! dan dah kena 'mangkok'! menyombong lagi.hahahahahha, ish kesian kat dia.entah2 dia xkenai aku.aduh, biaq ah...
tadi pi tusyen.sir sham suruh matun baca doa.xpa laa.matun pun baca ah.*malu gila habaq mai kat hampa. erm, pendekkan cerita.malam ni matun pakai baju warna pink mix oren.'SI DB' pulak pakai kaler oren.syokk laa.. :D hahahahhaaha, 'SI DB' ni comel.bila dia senyum pon comel.bila dia gelak, fullamak! ahahahha, ish, saja laa dok puji dia.hanya org tertentu ja yg tau sapa DB ni...
tadi nak balik kan, saja pi bayaq yuran time nak balik.ahahhaha, tgk2 dia ada jugak.sebelum dia nak keluar dari pintu, dia kena lalu depan aku dulu.time dia nak kuar tadi kan, dia senyum kat aku..wah, bahagianya....adoi, galak dah.syokk la malam ni.huhu
(: TODAY WAS A FAIRYTALE :)

.friday.

Image
hari ni hari jumaat. ish laa, pagi tadi bangun awai. hahahaha, semalam tdoq lambat pehtu bgn awai. kepala ni mula ah poning2. haa pagi tadi cek pi market wowh, market pa nama xtau dekat2 jitra nuh. 'nalaa' jauh.semata-mata nak jalan2 jaa huhu
ish, pagi tadi mimpi TUPAI. xtau sepa tetiba ja dia gagah mai masok dlm mimpi aku walaupun tinggal beberapa minit ja lagi aku nak bgn err, pham ak? hihihi errm, meh aku ngaku kt hampa semua ish, "rinduuuu laaaa kat TUPAI" serious aku rindu kat dia. aku harap dia xkan tau yang aku rindukan dia.keh3 erm, agak2 dia dok buat apa hah skang ni? msti dok msg ngn kekasih baru dia kan...
eeee, halimatul! stop lah.just forget bout h**! hahahaha, gila.dok sorang2 jadi kerja asal aku xrindu kat dia pon bgn2 tdoq tadi, aku tertnya2. "ish awat yg dia pulon masok dlm mimpi aku xtau.meloat sungguh laaa" tapi pada hakikatnya, aku rindu kat dia..waaa :( em biaq ah.buat apa aku nak rindu kat budak mcm dia tu. =,= buang masa ja.aduh,
erm doaku kepada TUPAI agar: dik…

oh TUHAN.....

dulu aku bisa duduk berjam-jam memikirkan satu perkaraiaitu "BIARLAH RAHSIA....." aku pernah tersesat jalan suatu ketika dahulu tapi aku sudah diberi jalan keluar apabila aku sudah dapat keluar aku bingung. aku xtahu apa yang perlu aku lakukan (kehidupan) aku sering mensia-siakan peluang yang ada di depan mata aku buktinya sudah pun terbukti aku sudah membuat ibu dan ayah ku menangis aku xtahu kenapa mereka menangis adakah mereka bahagia? ataupun mereka menangis kesedihan? mereka langsung tidak pernah memberitahunya kepada aku aku sudah melakukan kesilapan yang besar dalam hidup aku iaitu aku telah menganggap tangisan mereka itu merupakan tangisan kebahagiaan aku sedar...aku bukanlah anak yang seperti mereka harapkan aku masih gagal dalam menjalani liku2 hidup ini adakah aku masih muda untuk mengerti semuanya? tetapi aku dah cukup remaja.... aku sudah pun besar dan sudah pun tahu yang mana betul dan yang mana salah mungkin aku masih dalam penjagaan ibu dan ayah? aku bersyukur sangat kerana menda…

missing it. :(

Image
semalam petang aku keluar ngan bff aku...pi jalan2.hahha, pehtu kami pi round2 marry ground at city plaza! hahaha, besstt~ firstly, kami pi kedai pa nama xtau...hehehe, :D pehtu pi converse.then body glove.pehtu patah balik pi kedai converse.haha, tetiba aku nampak kasot ni.sebijikkk mcm kasot aku.waaa :( rinduuunya kat kasot tu....huu ^^ tapi xpa lah.biaq aku saja yang tau apa dah jadi ngan kasot tu....wuu :((
missing you baby... :( *gila
AKU SEORANG MANUSIA YANG JAHAT!! SELALU BAGI ORANG SAKIT HATI DENGAN AKU! AKU NI KAWAN YANG XGUNA! HAHAHA, :)) AKU MCM BANG***!!! BUKAN MCM..MMG PON...SELALU SANGAT USIK ORANG! AKU NI XRETI NAK MELAWAK DGN BAIK!!! KALAU AKU MELAWAK JAA, MESTI XKENA GAYA!! HAHAHA, PADAN MUKA AKU.BOO~ ;P *kata2 ni mmg xdak kaitan pon ngn kasot di ats...ni cita lain pulak.huhuhu ^^ SO, BE AWARE!!!! hari aku dapat pengajaran dan pembelajaran yg baru.cikgu aku kata, "orang yang PERAMAH ni, dia suka berpura-pura" ada org kata aku ni peramah.aku harap, tanggapan n…

yeye :)

HAPPY BIRTHDAY IBU ! MAY GOD ALWAYS BLESS YOU I LOVE YOU SOOOOO MUCH IBU ! HONESTLY, I LOVE YOU ! I CAN'T LIVE WITHOUT YOU IBU !
20/10/2010 was a wonderful day. :)
*it was my mum's birthday

new determination

alhamdulillah....aku baru sahaja sudah membaca blog sorang budak nih...aku mmg suka baca dia punya karya.karya2 dia sangat berguna untuk santapan minda dan santapan jiwa.dia ni salah seorang sahabat aku yang pernah bersama aku suatu ketika dahulu.....dia juga pernah mental_downkan aku dahulu....but it was....and now, aku dah faham segala2nya.mmg bukan salah dia untuk mental_downkan aku.dan sekarang aku dah jumpa something yang sangat bernilai dalam hidup aku agar aku lebih yakin dalam hidup.dan tidak lagi menoleh ke belakang.DIA telah mengajar aku erti kejayaan.dan sekarang aku sedang cuba untuk menggapai apa yang sepatutnya menjadi milik aku.aku tidak akan lepaskannya lagi...
sudah jauh aku tersasar dari trek sebenar aku...dengan membaca blog dia tadi,baru aku sedar yang masih jauh perjalanan untuk aku tempuhi...yaa! hidup aku akan lebih mencabar lepas ni.thank you very much 'MY SHARKSPAI'.sebab dah sedar kan saya....saya sangat bersyukur kerana dapat bertemu awak.you were one…

bang bang boom!!!

salam, huu ^^ dalam hidup aku, aku xpernah mencuri dan xpernah diajar mencuri.tetapi, malam ni aku nak curi.curi smthng yg amat berharga buat aku.aku nak curi time study aku sat walupun agak lama.sekarang hidup aku dah xmacam dulu...dulu mungkin aku ni agak ceria.tapi skang tidak lagi.haha, dulu mungkin aku peramah.tapi skang tdk lagi.huhu sampai ada org mai habaq kat aku lah kata aku sombong.tapi xpaa.aku xkisah semua tu.sebb baguih laa depa mai habaq sendiri kat aku dpda dok cakap blakang.dpda dok cakap2 blakang lebih baik mai cakap depan2.mcm kawan aku ni haaa, hahahahahaha, thanks t**! sbb bgtau cek. :)
hah sejak kebelakangn ni, otak aku kusut sangt!!! mcm2 aku fikir.pkiaq pasai study, future, time planning,family.hmmmmm,, sejak2 akhr ni jugak family aku ditimpa musibah.dugaan yg agak dahsyat.tapi xdak sapa yg tau...hnya Allah, fmly aku, dan diriku ja yg tau.biaqlah...aku tak faham lah.kerana perkara kecik tu, habis family aku hancur! dan aku sedih sgt.....dah laa aku sdg bergelut …

huargghh!!!

ALAMAKKKKK !!!!!!!!! DIA DAH BANGUN DARI TIDUR NYENYAKNYA!!!! AKU TAK BOLEH BIARKAN!!! AKU MESTI BUAT SOMETHING!!! ARRRRGGGGGGHHHHHH!!!!!!! INI TAK BOLEH JADI!!! AKU TAK BOLEH BIARKAN DIA OVER AKU!!!! AKU JUGA MESTI TUNJUKKAN KAT DIA YANG AKU BOLEH!!!! BUKAN DIA SORANG SAJA YANG BOLEH BUAT SEMUA ni!!!!!! AKU PUN BOLEH LAAAAA....... hahahahahhahahahaha :))
utk dia......

huargghh!!!

ALAMAKKKKK !!!!!!!!! DIA DAH BANGUN DARI TIDUR NYENYAKNYA!!!! AKU TAK BOLEH BIARKAN!!! AKU MESTI BUAT SOMETHING!!! ARRRRGGGGGGHHHHHH!!!!!!! INI TAK BOLEH JADI!!! AKU TAK BOLEH BIARKAN DIA OVER AKU!!!! AKU JUGA MESTI TUNJUKKAN KAT DIA YANG AKU BOLEH!!!! BUKAN DIA SORANG SAJA YANG BOLEH BUAT SEMUA ni!!!!!! AKU PUN BOLEH LAAAAA....... hahahahahhahahahaha :))
utk dia......