Posts

Showing posts from May, 2013

T.O.D.A.Y

Image
syukur alhamdulillah, seperti yang dirancang, hari ini keputusan peperiksaan bagi diploma uitm dah pun keluar.and mine, syukur alhamdulillah.....walaupun tak sehebat seperti kawan-kawan yang lain, bersyukur ja laa...tak gitu?tak kena repeat pun dah besar rahmat.terima kasih ya Allah....to friends, congratulation iols ucapkan yaa

okay, today takmau cerita pasai result walaupun trend untuk hari ini mengenai keputusan.em ni nak cerita sikit ni.nak tau dak?kalau nak tau, teruskan pembacaan.kalau takmau, stop ja lah.okay? tak paksa pun...hehe

em tadi kan, matul on fb lepas tu ternampak somebody ni.okay out of the blue, my jari terclick masuk ke profile beliau.ok tunggu lagi, matul pun mulalah untuk stalk beliau.ok, she is a girl.yes, young girl.cute girl, and brilliant girl. she is my 'ex-honey'.maybe.hahahahahahahaha actually not honey lah sbb tak pernah hdup bermadu pun.ok don't worry.hahaha

ok, dijadikan cerita.......
I miss him.ohmaigod,him?sapa tu?ok3, my ex-boyfriend. hah…

halloooooo

halloooo :)
syukur alhamdulillah, walaupun aku risau sangat semalam,
eh silap....pagi tadi.....
em risau apa ya?
alah risau yang takut bangun lambat tu laaa
akibat tidoq lambat,
alhamdulillah,
awal jugak aku bangun haa
itu pun atas usaha kerjasama ibu dan ayah
menjerit suruh aku bangun
kalau dak, memang dah lepas aku ke selatan dunia hah

okay, tadi WE (bff-hanan,aqilah,me) pi LPPKN
suntik HPV dose ke-3
alhamdulillah, selesai sudah suntikan tu
after that,
we went to facial treatment
ohmannnnnnnnnnn,
soooooo heaven!!!!!!
hahaahahaha :))
then, we all went to AS Mall.
yeahhhh chatimeeeee!
hehe :D
anddddddddd.
I am a happy kid!
happy sangat
syukur, alhamdulillah.......

but unfortunately,
langit tak selalunya terang
kebahagiaan dan keceriaan aku telah diragut dalam sekelip mata
jika teringatkan bahawa esok
merupakan 9/5/2013 bersamaan hari Khamis
merupakan hari bersejarah sekali lagi
buat UiTM students all over the world.
ceewah ayattttt.hehe
hmm hmmm
esok result keluar lah.
okaylah.goodbye!

sepi pagi

haiiiiiii di sepi pagi ini...tiba-tiba ada mood pulak nak taip panjang-panjang. ok nanti pagi, about 10+++ am nak keluar dengan darlas. tapi now, 3am tak tidoq lagi.memang bangun lambat lah esok.ohmygod.it cannot be. walau bagaimanapun, aku kena jugak bangun awal.itu azam aku.okaylah, good night reader(s) :)

:D

done skyping with akak
lamanyaaaaaaa tak skype sambil gelak-gelak
em rindu akak sebenarnya
taktau lah...
rasa macam rindu semacam ja
hehehe
bukannya pakwa makwa
eh apa pulak macam tu....

em tadi aku tanya ibu lagi pasai imam tu
hihihihihihihhihihihi :))
ibu dengan ayah pun layan jaaaaa
ayah cakap,
imam tu dah bertunang dekat Mesir before balik Malaysia tu
hmmmmm
kecewa lah sikit kan
tapi nak buat macam mana,
dah takdak jodoh....
MAYBE,
hahahahhahaha
sebab akak cakap,
"alah tunang ja baru.belum kahwin lagi"
hahahhaha
kalau ikut cakap akak memang merapu meraban
tapi, ayah tak kata apa pun,
dia pun dok sengih-sengih ja haa
mesti dok berkenan dekat imam tu jugak
nak buat menantu
kihkihkih
adoi, apalah aku ni
memang terlebih kuah dari sudu dah ni
tak sedaq diri pulak tu

bak kata ibu,
"eh eh setakat awak tu, sapalah nak pandang.
imam tu mestilah nak cari orang yang macam dia,
yang pakai tudung melepasi dada, tutup aurat, solehah
and blablablabla........."
okay ibu, okayy…