Posts

Showing posts from February, 2011

................................

setelah sekian lama kami tidak contact, about 3bulan mcm tu...rindu la plak kat dia tu.dia tu, nak habaq mai, dia tu kawan lelaki terbaik aku.kah3 kawan ja naa, aku ngan dia mmg agak rapat even xpernah bertemu.kami just bertemu dekat fb, ym, tu ja lah.kua3 hah aku slalu gak laa rindu kat dia, tapi xmau lah kaco dia kan. sebab dia dah kerja.huhu apabila aku plak yang kerja(dulu laa) kurang lah sikit kerinduan ni.mau dakknya.dok bz memanjang.huhu
hah okaylah.dah lama2 tu...tadiiiii, aku tetiba teringat kat dia.kah3 aku baru niat nak msg dia.(tapi jgn harap laa aku akan msg betoi) ok3, aku rasa mcm nak msg dia nak tnya khabaq dia.mmg smangat nak tau perkembangan dia ni.adoi, crdit plak haa xdak.agak frust laa kan.huhu okay3 xpa3.xleh msg guna fon, kita msg guna fb.hehe okay, aku punya smangat teringat kat dia, xsabaq laa ni nak msg dia.huhu sedang aku leka dok onlne fb, tetiba ada muka dia tu muncul.hah tggu pa gi.aku click terus arr.hehe tgk muka dia, aku ok gak laa.baru ja aku nk send k…

Disaat Aku Mencintaimu

Image
lagu ni mengingatkan aku dekat mak(pak bakaq),kaksyiro/kaklong(syira),abanglong(apit).ni lagu saat2 akhir aku dok dekat nelson's.depa bagi lagu ni kat aku.hehe, sedih gila :(

lagu teman

Image
lagu kat atas ni sesuai dengan aku untuk kawan2 aku dekat nelson's giant dan MB nuh.kua3 bila aku rindu kat depa dengar lagu ni pun jadi laa. :(

jalan2 cari .......

tadi petang aku pi giant dengan memba aku ni..nama dia yus.okay, aku ajak bff aku but sorang ada kerja sorang lagi xmau. :( okay, xpa laa.nxt time blh pi lagi.huhu okay, perancangan aku dgn yus, nk pi koi 4ptg.xpa laa.kami pi jalan kaki (rumah dekat ja).dlm koi 2 td, aku excited sgt nk pi giant.sebab nk jumpa kwan2 lama.kua3 okay, dlm koi3 lbh tu,aku dah get ready.tetiba aku baring.then baring punya baring..............
"adik!!!!!!!!! kata nak pi giant koi 4 tapi la ni dah 4 suku!!!satgi yusrina tnggu lama plak.blh dok tdoq lagi" masyaAllah!!!aku terlena! ohh tidaaaakkkkkkkkkkkkkkkk!!!! dgn kalot+terkejut(suara mak aku kuat) aku bca msg yg yus hntar tu.yus kata 'matul katna?nak hujan ni' aku dgn mengantuk+kalot pun reply 'so, jadi ka dak?' dok sat yus reply.cepat gila dia reply.dia kata 'awak blh tnya jd ka dak??saya dah terpacak kat kedai ni tp awk xda pun' hah tggu pa lagii.bertambah kalot lah aku.dgn pantasnya aku pun bgn pi mandi.tgk jam dh pkul 4.…

him again!

okay, semalam saya ada cerita pasai saya ada mimpi tentang sorang tu kan? hahahahha pagi tadi, waktu yang sama dengan semalam....saya ada mimpi sorang jejaka ni.aduh, hahahahahhahaha lawak3!!!!! xpernah2 mmpi pasai dia...tetiba ja.aduh, xpaham aku.hehe okay bye (nk habaq tu ja.kih3)

suddenly....thinking of you!

okay, setelah sekian lama dia dan aku menyepi....tetiba saja pagi tadi, aku mimpi akan dirinya.aduhai, kali ini serius mimpi dia.dlm mimpi aku tu, aku dapat lihat wajah dia dengan lebih dekat.ohh tidakkk!!!! dlm mmpi tu jugak ada mak ayah dia, adik dia had form4 skang ni...hahahaha lawak gila mmpi tu.tapi agak sedih.mimpi tu jugak telah menyedarkan aku utk bgn smayang subuh.huhu alhmdulillah, bgn2 td...aku terkejut gila!!!!! adoi, awat laa yg hg mai balik dlm hidup aku?dah aku lupa hg....hg mai kat aku.tme aku dok rindu kat hg.....lgsung xmuncul pun.pelek hg ni.dah3 jgn mai dah.huhu

cerita cinta lagi

Image
hahahahhaha baiklah, minggu ni saya nak cerita al kisah seorang gadis dengan seorang lelaki.yang penting, bukan macam cerita dlm tajuk "LOVE STORY" tu.okay? huhu ^^

baiklah, pada suatu hari....ada seorang lelaki A ni datang ke tempat kerja gadis M.mereka berdua pun menjadi kawan.okay, lama kelamaan....lelaki A ni berani bagi number fon dia kepada gadis M ni....dengan harapan, gadis M akan text dia.tapi, malangnya gadis M lgsung lupa akan perbualan mereka itu.dengan kecewa dan seronok, lelaki A ni pun berusaha mendapatkan number talipon gadis M.dah dapat tu, lelaki A pun text lah gadis M.....dengan rasa terharunya, gadis M pun reply lah.makin msg2, lelaki A berani menyatakan perasaan beliau terhadap gadis M.dengan terkelunya, gadis M speechless.hahahhaha :)) lepas tu, gadis M pun macam malu dan malas nak layan.and then lelaki A xputus asa.beliau meneruskan 'kesukaan'nya itu terhadap gadis M.akhirnya, gadis M ni jahat.gadis M telah kecewakan hati lelaki A....kesiannnnnn…

love story part 3

okay3 lama dah xsambung cita...kerana saya sngt sibuk yaa? hah oklah kita smbung sekrang.hermm, lelaki C dah pergi tinggalkan gadis A.(dah berhenti kerja) okay, itulah last day mereka bertemu.huhu hmm, skrang ni gadis A.......xtau kat dia.jadi apa pun xtau.hahaha skang ni gadis A pulak nak berhenti kerja.so, tinggallah kawan2 dia yang lain di sana.....

ermm, nak sambung cerita ni pun xtau nak start dekat mana.dan, saya pun dah xlarat nak taip cerita muhong ni lagi.hahaha, boleh dak saya stop kan cerita ni? kita tutup cerita ni dan bukak cerita baru.hahahha boleh dak?boleh laa, naa? naa?

okay, cerita di tutup.no more story about gadis A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z dan lelaki B C D E G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z.hahahaha :))

takecare everybody!
jadikan hari ini lebih baik dari hari semalam :)

ku bahagia!!! hahahha

yoo! Haha alhamdulillah, selepas kejadian yang memalukan itu...aku dah boleh lupakan dia.kah3 kejadian memalukan?apa? haha xyah tau laa,,, >.<okay, cerita baru! Aku agak terkejut dgn perubahan ini.hik3 sekarang ni....aku dah mula baca novel.hehe kalo x dulu asyik komik3! Skang ni aku ‘gila’ novel plak.huhu mgkin ni balasan dr apa yg aku dah kata kat kwan aku kot..hihihi dulu aku slalu kata kat kwn2 aku yg cnta novel mcm ni “haih, novel!novel!novel! xdak cita lain dah ka??” hah tudia, laa ni,(sejak abeh spm) aku dah mula berjinak dgn novel.hehe okay, first time aku baca nvel tahun 2005 *lepas upsr. Time tu, aqilah ngn hanan ‘gila’ baca novel.hahahaha depa dok suuuuruh aku try.then aku pon try lah.dgn semangatnya, hanan bg pnjam sebuah novel dia(xtebal sgt xnipis sgt) okay, aku pon baca lah.hahahha aku dah lupa laa tajuk dia apa.huhu ^^ hah tu lah kali pertama aku baca novel...heheokay, 2nd time aku baca novel pada tahun 2008.*lepas pmr. Betoi2 abeh pmr ja, mlm tu jugak aku baca.h…