love story part 3

okay3 lama dah xsambung cita...kerana saya sngt sibuk yaa? hah oklah kita smbung sekrang.hermm, lelaki C dah pergi tinggalkan gadis A.(dah berhenti kerja) okay, itulah last day mereka bertemu.huhu hmm, skrang ni gadis A.......xtau kat dia.jadi apa pun xtau.hahaha skang ni gadis A pulak nak berhenti kerja.so, tinggallah kawan2 dia yang lain di sana.....

ermm, nak sambung cerita ni pun xtau nak start dekat mana.dan, saya pun dah xlarat nak taip cerita muhong ni lagi.hahaha, boleh dak saya stop kan cerita ni? kita tutup cerita ni dan bukak cerita baru.hahahha boleh dak?boleh laa, naa? naa?

okay, cerita di tutup.no more story about gadis A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z dan lelaki B C D E G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z.hahahaha :))

takecare everybody!
jadikan hari ini lebih baik dari hari semalam :)

Comments

Popular posts from this blog

Sah pekasam

................................

KOSONG