Friday, December 31, 2010

welcome my new life :)

seperti yang kita ketahui......tinggal bapa minit jaa lagi ni....2010 nak melabuhkan tirainya.....wuwuwuwu sedih laa pulak....apa pun, aku bersyukur sebab Allah dah panjangkan umur aku, umur mak ayah aku, umur seluruh ahli keluarga aku..alhamdulillah...... :)

mulai saat ini...aku dah janji dengan diri aku.....yang aku akan berusaha menjadi anak ibu dan ayah yang baik....mungkin aku masih gagal untuk menjadi anak solehah...tapi sekarang ni aku sedang berusaha....aku harap aku dapat apa yang aku inginkan....

alhamdulillah....sepanjang tahun 2010..banyak sangat dugaan atau peristiwa hitam yang aku dah berjaya lalui....awai tahun....kes addmath.selesai jugak. tengah tahun....hahahahahahha peristiwa BODOH!!!! (biar lah hdup aku ja yg tau) huhu ^^ mcm2 tjadi.prstwa BODOH ni laa prstwa plg buat hidup aku kacau smpai hari ini! hahahhahah kerana prstwa BODOH ni....hancur segala2nya! tapi xpa......kerana prstwa ini jugak lah.....hidup aku jadi mcm ni skang! alhamdulillah, :)

aku dah buat keputusan..starting from now on....aku akan lupakan segala-galanya pasai AY** dan H***I! buat apa lagi nak kenangkan kisah lama?buat semak pala hotak ja. =.=

okay, AY**....saya minta maaf utk segala-galanya....halalkan segala ilmu yg awak pernah share dgn saya....even dah 5 years kita kenal dan dah 3 years kita lost contact.....every year when new year, i always hope that i can forget you from my life.but sorry...i can't make it.you always come and always make me thinking of you! i am really don't undrstnd why this silly ***** must happend to me.AY***.......if u had read this...please....i want to apology...... i want payback your share-A-topup with me.i am indebted to you at 5 years ago...you know???!!!yes! i really want pay it back! but....i don't know whether you still know me or not...if yes.....please AY***.......if i get you back.....i'll never make the same silly mistakes again....AY***...im really missing you...... :(

tapi...ni malam terakhir...lepas ni...i xnak dah ingt kat you.....please AY*** please......far away from my life.....let the happiness come along with me....

for H***I............okay, u dah terkeluar pon from my life.sorry, hahahhahha i know, u mmg tgh happy right now...so i xmau lah jadi pengganggu hidup u and your beloved....huhu i hope u can take a good care of yourself and her...make her happy with you! dnt wrry...... both of you will always happy until your last breath.amin~

okay3, pendek cerita.......aku akan lupakan dua2 org ni drpda hdup aku.*had sorang tu mmg dah lupa pon.hik3 :D

AY***.......saya doakan agar awak dapat kebahagiaan dgn org yg lbh akan buat awk bhgia...huhu sorry and thnk you.....sorry sebab mungkin bcoz of me......kita dua lost cntct.. :( and thnk you sbb sudi be a part of my life once upon a time....

AY***.....ni lah saat yang paling sedih dlm hdup saya.....saya kena tinggalkan semua kenangn hidup saya.....saya dah xnak kenangn tu bermain-main dlm fikiran saya...sebab..saya dah xnak ingt kat awak..sebab bila sy ingtkan awk..saya akan jadi sedih..bila saya sedih...saya akan nangis...sy xnak buang air mata saya ni utk awak lagi....cukuplah setahun sy buang air mata ni utk awk....sya dah xnak ingt awak lg...sbb awk xmgkin akan ingt saya....kan?okaylah, mulai saat ini.....awk dh xda dlm hdup saya lagi....

mcm bangang laa aku ni.....sorry, ni dah habis xdak kerja, kawan2.huhu saja2 laa buat ni.kononnya nk luah perasaan.huhu okay3.sorry and thnk you sbb baca..kah3 :D

tapi mmg betul2 pon nak lupakan dia..doakan saya smoga dpat lupakan mereka dan mulakan hidup yang baru yang lbh ceria dan bermakna :)

harapan 2011
: smga hdup aku akan lbh bhgia.
:smga dpt cntnue study
:smga xdak mslah bnyak sgt
:smga 2011 mrupakn thun yg lbh best! huhu

goodbye AY***..... :(
welcome my new life... :)

goodbye 2010 :(

hari ini....
hari terakhir untuk tahun 2010...
alangkah cepatnya masa berlalu...
sedar tidak sedar..
kita dah nak masuk tahun 2011

fuhh! haha
dalam thn 2010,
bnyak kenangan manis dan kenangan pahit aku lalui..
kenangan manis tu..
akan ku pahat di dalam hatiku agar ianya terus kekal menjadi manis..
*HAHAHAH AYAT TAH PAPA :D
malah, kenangan pahit itu..
akan ku belajar daripada prstwa trsbut agar tdk akan blaku lagi..

yang lalu, biar kan ia terus berlalu...
yang datang marilah kita sama2 jadikannya yang terindah
aku harap, 2010 ni merupakan tahun yang bermakna dlm hidup aku
kerana? yeaahhh, bnyk prstwa hitam yg tlah bnyak mngajar aku erti kehidupan.
aku akan pastikan, tahun 2011 akan menjadi tahun yang plg bmkna buat aku
insyaAllah amin~

azam aku utk new year ni
:) .................
:) .................
:) .................
:) .................
:) .................

biarlah rahsia...hehehhe

HAPPY NEW YEAR EVERYONE.MAY THIS NEW YEAR WILL BRING ALL OF YOU HAPPINESS :)

WELCOME 2011 :)
tak cukup tapak tangan, nyiru aku tadahkan

Monday, December 13, 2010

dasar penipu !

hahahha, tajuk saya pada kali ini ialah LELAKI PENIPU.err, boleh ka? ahhaa, hmm, meloat lah aku ngan laki gila (LG) tu. dah tipu.penipu plak tu.bengong betoi.dasar! eee xsuka sungguh2 hati ni.hmm, mai kita tgk stakat mana laa sgt dia 'depa' dapat bertahan.kah3
LG ni dia dok tipu aku slama ni.tapi aku xleh salahkan dia jugak.sebab time tu, boleh laa dia bagi kata2 @ janji2 manis dia..hahha, erm, aku harap hmpa semua paham laa.noh? eh, aku bkn apa, nak kata JELES? no way! xdak masa aih... hahha, SAKIT HATI ada.hik3 lagi pun aku sgt x mengharap pun pada kata2 dia dulu..

cuma nak tunggu ja laa.skang dah tiba masanya utk dia kotakan janji dia pada aku.tapi malangnya, dia mmg xdapat kotakan...hahahahhahaha :)) tapi xpaa.aku pun mmg xmgharap dah.biaq lah apa nak jadi pun.aku dgn hdup aku, dia dgn hidup dia.yg pntg dia xkcau hdup aku dan aku xkacau hdup dia.huhu

utk dia : SEMOGA BERBAHAGIA HENDAKNYA.(even aku tau hg mmg dok bahagia pon). JAGA LAH DIA SEBAIK MUNGKIN.JANGAN BUAT DIA MCM AKU.HAHAHHA,(pntg ni).JANGAN GUNA YOUR POWER UTK PUJUK DIA.(paham2 lah sndri.JANGAN BERJANJI JIKA XMAMPU.MAKESURE YOU FULFULL YOUR PROMISES!JANGAN BUAT JANJI KELING!!!JANGAN MENIPU! last but not least,BUAT LAH APA YANG PATUT.

utk semua: kalau dah rasa mcm xmampu nak berjanji tu, DON'T EVER MAKE A PROMISE.okaay? hargai lah apa yang kita ada skang ni...sayangi lah ibu ayah.sayang diri sendiri lebih banyak manfaat drpd dok syg org xguna.hahhahahha(org xguna ni means - org yg xberguna utk hdup kita) JANGAN MUDAH PERCAYA CAKAP ORANG.

selamat maju jaya

Sunday, December 12, 2010

BLOG NI DALAM PROSES NAK DI BETULKAN OKAY? HAHHAHA THAT'S WHY SKANG NI MCAM NGN TAIK KUCING SKIT.ERM, NAK BUAT CENA, XCLASH NGN MASA, NNT KALO FREE NNT, CEK TUKAQ LAH APA YANG PATOT.HUHU

Saturday, December 11, 2010

star vs moon

yeehaaaa!!!!!
aku rasa kan....
aku rasa kan....
erm, xrasa apa-apa....

aku suka lah dengan STAR tu..
hehehehe! >.<

erm ni semua NOR ah punya idea!
dia panggil aku MOON lagi....
sampai ke belog ni haa aku boh 'MOONbigtooth'
huhuhu ^^
MOON ni asal dari perkataan "MATON"
tapi KAKNESIA, dia yang panggil aku MOON dulu,
then terikuti oleh NOR..memanggil aku MOON!
hahhahahaha,
bukan setakat blog,
ym punya email(yg baru punya! tp lama dah laa..huhu) pon ada perkataan >MOON<
HUHU gila BULAN sungguh.huu ^^

aku ada kekasih.
nama dia STAR, okay?
hahahahahahahahha,
pasaipa STAR?
awat tak SUN ja?
haaaa,

MOON kan keluar time malam jaa...huhu
STAR pon keluar malam jugak...
but, SUN keluar siang..waa :(
SUN tak boleh jaga MOON time malam.
dan MOON pon x boleh jaga SUN time siang.

kalau dah ambil STAR,
STAR boleh laa jaga MOON.hik3 >.< *malu
so, sekarang ni, MOON x sorang2 lagi...
MOON dah ada teman istimewa...
teman yang sering bersamanya..
dikala suka ataupun duka.

saya harap, MOON dan STAR akan hidup BAHAGIA tanpa gangguan lagi dah..hihihi

I LOVE MY STARS DEEPLY MUCH