dasar penipu !

hahahha, tajuk saya pada kali ini ialah LELAKI PENIPU.err, boleh ka? ahhaa, hmm, meloat lah aku ngan laki gila (LG) tu. dah tipu.penipu plak tu.bengong betoi.dasar! eee xsuka sungguh2 hati ni.hmm, mai kita tgk stakat mana laa sgt dia 'depa' dapat bertahan.kah3
LG ni dia dok tipu aku slama ni.tapi aku xleh salahkan dia jugak.sebab time tu, boleh laa dia bagi kata2 @ janji2 manis dia..hahha, erm, aku harap hmpa semua paham laa.noh? eh, aku bkn apa, nak kata JELES? no way! xdak masa aih... hahha, SAKIT HATI ada.hik3 lagi pun aku sgt x mengharap pun pada kata2 dia dulu..

cuma nak tunggu ja laa.skang dah tiba masanya utk dia kotakan janji dia pada aku.tapi malangnya, dia mmg xdapat kotakan...hahahahhahaha :)) tapi xpaa.aku pun mmg xmgharap dah.biaq lah apa nak jadi pun.aku dgn hdup aku, dia dgn hidup dia.yg pntg dia xkcau hdup aku dan aku xkacau hdup dia.huhu

utk dia : SEMOGA BERBAHAGIA HENDAKNYA.(even aku tau hg mmg dok bahagia pon). JAGA LAH DIA SEBAIK MUNGKIN.JANGAN BUAT DIA MCM AKU.HAHAHHA,(pntg ni).JANGAN GUNA YOUR POWER UTK PUJUK DIA.(paham2 lah sndri.JANGAN BERJANJI JIKA XMAMPU.MAKESURE YOU FULFULL YOUR PROMISES!JANGAN BUAT JANJI KELING!!!JANGAN MENIPU! last but not least,BUAT LAH APA YANG PATUT.

utk semua: kalau dah rasa mcm xmampu nak berjanji tu, DON'T EVER MAKE A PROMISE.okaay? hargai lah apa yang kita ada skang ni...sayangi lah ibu ayah.sayang diri sendiri lebih banyak manfaat drpd dok syg org xguna.hahhahahha(org xguna ni means - org yg xberguna utk hdup kita) JANGAN MUDAH PERCAYA CAKAP ORANG.

selamat maju jaya

Comments

Popular posts from this blog

Sah pekasam

................................

KOSONG