Friday, December 31, 2010

welcome my new life :)

seperti yang kita ketahui......tinggal bapa minit jaa lagi ni....2010 nak melabuhkan tirainya.....wuwuwuwu sedih laa pulak....apa pun, aku bersyukur sebab Allah dah panjangkan umur aku, umur mak ayah aku, umur seluruh ahli keluarga aku..alhamdulillah...... :)

mulai saat ini...aku dah janji dengan diri aku.....yang aku akan berusaha menjadi anak ibu dan ayah yang baik....mungkin aku masih gagal untuk menjadi anak solehah...tapi sekarang ni aku sedang berusaha....aku harap aku dapat apa yang aku inginkan....

alhamdulillah....sepanjang tahun 2010..banyak sangat dugaan atau peristiwa hitam yang aku dah berjaya lalui....awai tahun....kes addmath.selesai jugak. tengah tahun....hahahahahahha peristiwa BODOH!!!! (biar lah hdup aku ja yg tau) huhu ^^ mcm2 tjadi.prstwa BODOH ni laa prstwa plg buat hidup aku kacau smpai hari ini! hahahhahah kerana prstwa BODOH ni....hancur segala2nya! tapi xpa......kerana prstwa ini jugak lah.....hidup aku jadi mcm ni skang! alhamdulillah, :)

aku dah buat keputusan..starting from now on....aku akan lupakan segala-galanya pasai AY** dan H***I! buat apa lagi nak kenangkan kisah lama?buat semak pala hotak ja. =.=

okay, AY**....saya minta maaf utk segala-galanya....halalkan segala ilmu yg awak pernah share dgn saya....even dah 5 years kita kenal dan dah 3 years kita lost contact.....every year when new year, i always hope that i can forget you from my life.but sorry...i can't make it.you always come and always make me thinking of you! i am really don't undrstnd why this silly ***** must happend to me.AY***.......if u had read this...please....i want to apology...... i want payback your share-A-topup with me.i am indebted to you at 5 years ago...you know???!!!yes! i really want pay it back! but....i don't know whether you still know me or not...if yes.....please AY***.......if i get you back.....i'll never make the same silly mistakes again....AY***...im really missing you...... :(

tapi...ni malam terakhir...lepas ni...i xnak dah ingt kat you.....please AY*** please......far away from my life.....let the happiness come along with me....

for H***I............okay, u dah terkeluar pon from my life.sorry, hahahhahha i know, u mmg tgh happy right now...so i xmau lah jadi pengganggu hidup u and your beloved....huhu i hope u can take a good care of yourself and her...make her happy with you! dnt wrry...... both of you will always happy until your last breath.amin~

okay3, pendek cerita.......aku akan lupakan dua2 org ni drpda hdup aku.*had sorang tu mmg dah lupa pon.hik3 :D

AY***.......saya doakan agar awak dapat kebahagiaan dgn org yg lbh akan buat awk bhgia...huhu sorry and thnk you.....sorry sebab mungkin bcoz of me......kita dua lost cntct.. :( and thnk you sbb sudi be a part of my life once upon a time....

AY***.....ni lah saat yang paling sedih dlm hdup saya.....saya kena tinggalkan semua kenangn hidup saya.....saya dah xnak kenangn tu bermain-main dlm fikiran saya...sebab..saya dah xnak ingt kat awak..sebab bila sy ingtkan awk..saya akan jadi sedih..bila saya sedih...saya akan nangis...sy xnak buang air mata saya ni utk awak lagi....cukuplah setahun sy buang air mata ni utk awk....sya dah xnak ingt awak lg...sbb awk xmgkin akan ingt saya....kan?okaylah, mulai saat ini.....awk dh xda dlm hdup saya lagi....

mcm bangang laa aku ni.....sorry, ni dah habis xdak kerja, kawan2.huhu saja2 laa buat ni.kononnya nk luah perasaan.huhu okay3.sorry and thnk you sbb baca..kah3 :D

tapi mmg betul2 pon nak lupakan dia..doakan saya smoga dpat lupakan mereka dan mulakan hidup yang baru yang lbh ceria dan bermakna :)

harapan 2011
: smga hdup aku akan lbh bhgia.
:smga dpt cntnue study
:smga xdak mslah bnyak sgt
:smga 2011 mrupakn thun yg lbh best! huhu

goodbye AY***..... :(
welcome my new life... :)

1 comment:

  1. hahahahhaahha, cita lama lerr, ni sajo ja haa..huhu >.<

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.