Wednesday, June 30, 2010

never say never

result mid year aku terok gila bangang!
adooiii,,, cam ngan pa gi...
semua turun.
aku buat apa pon xtaw...adeh,,
semua ni mmg salah aku pon...
em nk salah sapa lagi...
aku yg blajaq...
aku yg baca buku...
aku yg amek peksa...
bukan dia,engkau,kamu,you or sapa2 ja lah...
diri aku.aku punya diri.

TRIAL just around the corner!
aku mesti struggle betoi2.
jgn jadikan pisang berbuah dua kali....
or in englsh,dnt make banana fruit twice..(bak kata dato')
aku keja 'copy then paste' jaa...
tu yg keja kena marah ngan aqilah n hanan.
keja dok copied ayat org...haha,

em aku xmaw careless dh cam mana aku penah buat time trial pmr.
waaa gila punya gila.
serious aku getaq......
and aku akan pastikan...
black history tu,xkan berulang....
even ahli sejarah pernah berkata,
"sejarah akan berulang"
em sorry if salah..huhu,

skang aku dh managed time study aku...
aku harap kali ni berjalan dgn lancar lah...
aku dh tukaq segala-galanya...
(em ada lah...) huhu,
okaylah.bye

LESS TALK MORE ACTION!
salam, ;)

Monday, June 21, 2010

new life.haha

sekarang mgkin aku dh dpt apa yg aku nak..
erm,,eh2..hello semua..haha *pulon
okay,sambung.
em skang rzeki dh dpt depan mata...
hasil drpda tunjuk teladan dari aqilah..
haha3 sorry qilo!
and tdk lupa juga kepada hanan...
mereka bdua ni lah yg bnyak skong aku no matter what...
em tdak kira apa yg aku buat,
mesti depa sokong..
buat salah pon skong.tp kdang2 depa pon ikot..huhu

em akan ku jaga 'rezeki' yg aku dh dpat tu...
aku xnak kehilangannya lagi....
aku dh xsanggup...
em xsanggup nk hidup macam dulu.
mmg ah hidup dulu best!
terrrrsangat lah BEST!!!!
tapi smtmes tu,agak jeles ah ngn org yg ada...
eh,padia xtaw..huhu

okaylah...
start now and on...
akan ku cuba bahagiakan ibu dan ayah...
family...my lovely buddies...my rakan2...
n last but not least....
my alvin...huhu ^^
alvin...i love you!!! (geng chpmunks lah..)
*tp hnya org2 tertentu ja yg taw siapakah alvin itu...
em dia dh bt aku syok wowh..
xsedih lagi...
syg lah kt dia..haha
okaylah.stgi mngarot kot len pulak..
huu ^_^