Wednesday, June 27, 2012

Happy Wednesday :)

assalamualaikum hyeeeeee :)
ok cuaca hari ni alhamdulillah sangat okay
class pun start pukul 11am-4.00pm
lagi bestttttttt
okaylah,
goodbye :)

Friday, June 22, 2012

sunny Tuesday :)

eh hye hello mello wello yellow
ops, assalamualaikum dan selamat hari2 kawan2 :)
apa khabar? ehem,,,
harap semuanya sedang berada di dalam keadaan yang sihat dan selamat yaa
okay, let's begin my merapu story

first person
di bawah sinaran mentari yang agak malap dan tidak terang, (time waktu pagi about 10am) aku berjalan menuju ke kelas.sedang leka asyik berjalan sambil bergurau senda bersama teman, aku terlihat dirimu yang diselubingi t-shirt berwarna koko.hatiku terasa jatuh.aku dapat mengagak bahawa insan yang aku lihat itu adalah dirimu.akhirnya, makin dekat makin dekat....................yaaaaaaaaaaaa!!!!!! memang dirimu :) hatiku seperti bunga2 yang sedang tumbuh mekar di taman..apabila bibirmu tersenyum kepadaku, aku dapat merasakan bahawa akulah insan yang paling bahagia pada saat itu (dak pun saja la nak buat drama sikit) okaylah shortkan cerita.aku happy laaaaaaa :)

2nd person
ok sempena hari ni hari awak, bukan saya yg bahagiakan awak.tapi, awak yang membahagiakan saya.trima kasih awak :) hari ni hari yg bersejarah buat saya.setelah 3sem saya tunggu....ni lah harinya......thank you so much my deep friend :D

Thursday :)

ok hye assalamualaikum...
hari ni hari Khamis kan?
hmm,
hari ni class dari pagi sampai ke petang
agak busy sikit.hehe
ok malam pulak ada AGM DAHLIA 2
penatttttttttttt
esok Jumaat ada kem pulak
haihhhhhhh,
sedih betoi dengan kem2 ni -.-
okaylah nak tdoq dah,
good night readers :)

HAVE A NICE DAY!

Saturday, June 16, 2012

ada band - surga cinta



tiba2 rindu kakak tu yg aku 'search' lagu ni...aku pun tak tau pasaipa lagu ni aku boleh teringat dekat dia.hahahaha

Sunday, June 10, 2012

a very sad night

tokmannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
adik rindu tokmannnnnnnnnnnnnnnnnnn
abang balik sat sangat
tak dan nak sembang2
dah la penipu
dulu masa adik start cuti sem kata nak dduk rumah
tapi dah pi dah laani
tapi tkpaaaa
adik ok jaaaa
dah laaa takdak cuti langsung
bila dah balik tuuu
ingat nak cerita macam2
tapi asyik berkepit ngan mat arep jaaaa
dah laaaa adik nak pi Arau dah esok
ish benciiiiiiiii
asyik dengan kawan jaaaaaaaa
sedih laaaaaaaa

kakakkkkkkkkkkkkkkk
adik rindu kakakkkkkkkkkkkkkkkkkk
kakak ni,
sejak2 ni laaaaaaa
dah lupa adik laaa tuuuuuuuuu
benciiiiiiiiiiiiiii
ok takpaaaaaaa
adik faham
kakak busyyyyyyyyyyyyyyyy
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm,
okayyyyyyyyyyy!
tak kisah pun haaaaaaaaaaaaaa!
sedih laaaaaaaaaa

ibuuuuuuuuuuuuuuu
adik dah rindu ibu haaaaaaaaaa
ibuuuuuu,
momo terkoyak
esok mesti kawan2 gelakkkkkkkkkkkkk :(
ibuuuuuuuuuuuuu
adik sedih laaaaaaaaaa,
lepas ni tak boleh dduk berkepit dengan ibu dahh
puasa pun ibu dengan ayah jaaaaa
kesian dekat ibuuuuuuuu

ayahhhhhhhhhhhhhh
adik rindu dekat ayahhhhhhhhh
dulu adik cakap adik nak kerja dengan ayah
tapi adik tak kerja pun kan?
sorryyyyyyyyyyyyy???
lepas ni tak boleh nak manja2 dahhhhhhh
ayah call adik macam slalu tau
adik sedih laaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

wey3, aku sedih laaaaaaaaaaaaaaaa
babun betoi
time macam ni laaaaaaaaaa nak sedih2 pun
haihhhhhhhhhh
okaylah goodnight

Saturday, June 9, 2012

last day terrible night:'(

ok syukur alhmdulillah hari ni aku dah jumpa tok aku,
terima kasih ya Allah :)

sekarang ni, aku sedang sakit hati
meluat laa aku
sedih sangat3, hmmmmmm

selalu tak faham aku,
asyik aku ja yang memahami dia
dia tak pernah nak fham aku
bila aku marah,
dia bebai kepala hotak
meluat betoi laaa aku
rasa macam nak tampaq2 ja kepala dia tu
supaya faham hati dan perasaan aku sama
jangan nak ikut sgt hangin dia tuuuuu
sedih laaaa aku
awat dia buat aku macam niiiii
dah laaaa ni malam last aku dekat rumah
mesti aku pun nak tidoq atas katil aku sorang2
tapi dia tak pernah nak faham
benciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!
nasib baik dia kecik lagi
kalau tak memang ah
haihhhhhhhh

satu lagi,
dah jadi macam ni............
nak teruskan pack barang2 pun aku dah tak bersemangat
aku mengantukkkkkkkk
letih sangattttttttt
tapi tak habis lagiiiiiiiiiiiii
aku benci laaaaaaaaaaaaa
tengok beg banyak sangattttttttttttt
ish natang apa taktau aku bawakkkkkkk
kalau boleh tu satu rumah aku nak bawak pi Arau!!!
b*ng*ng betoi laaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!
arrrrrrrrrrrrrgggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
*jerit lah kuat mana pun dekat sini
mmg aku tak aman laaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh
SERABUTTTTTTTTT

:'(

Wednesday, June 6, 2012

Wednesday

hello!!!!!! hye!!!!!!! assalamualaikum :)
ok sebelum sy cerita apa2 cerita,
nk tnya lah sikit
soalan sy,
"apa khabar awak?"
okaylah sebenarnya takdak benda pun nak cerita
tapi jari ni gatai sangat lah nak menaip panjang2
okay menghitung hari,
hitung punya hitung,
4 hari lagi nak duduk nganga dekat rumah pun
uwaaaaa :'(
takpi lagi pun dah rindu ibu and ayah........
okaylah goodbyeeeeeeee :)

Sunday, June 3, 2012

suddenly...

tiba2 ja rasa sedih...sebak...hmmm, pejam celik pejam celik lagi 7hari haa dan hari ni merupakan hari Ahad terakhirku berada di rumah ini dan meluangkan masa bersama ibu dan ayah...hmmm, sedih betul huhu tapi takpaaaa, hati aku excited jugak nak balik Arau.walaupun sikit, okaylaaa.hhe

Friday, June 1, 2012

blablabla...

Assalamualaikum semuaaaaaaaa!
hyeeeeeeeee!
lama dah saya tak update blog ni, kan?
hahaha, alah sapa kesah pun.kan???
tak begitu? hhu
ok3,
memandangkan saya dah lama tak update,
so bnyak lah cerita-ceritanya....tak begitu?
HAHAHAHA
ohyaaaa, jgn rsau jgn rsau jgn rsauuuuu
saya tak cerita pun aihh,
hahaa

okaylah,
menghitung hari detik demi detik,
masa yang ku nanti pun akan tiba
dulu masa saya hitung,
holiday saya masih lagi berbaki 20++ hari
tapi hari ni,
bila saya hitung balik,
cuma ada 9 hari sahaja?
ohmygod ohmygod ohmygod!
it cannot beeeeeeeeee
haihhhhhh,
sedih betul.hmm,

cuti selama 2bulan 19hari aku rasa mcam takdak buat apa2 pun
aku cuma dduk rumah, nganga, makan, tidoq, online, keluar dgn lovely buddies,
HAHAHAHAHA
tapi enjoy laaaaa!
ok sekarang ni dah nak masuk balik dah...
satu pa pun aku tak siap lagi.
haha
relax sudahhhhhhh,

okaylah, ni nak cerita pasai semalam sikit
em, semalam aku try tgk fb seseorang ni,
wah pilu hati aku
hari ni, DEPA nak pi dating.
hmm, pi laaaaaa
aku tak kisah pun...
hahahaaahaahahaha

okaylah, setakat ini sahaja laaaa
assalamualaikum,
salam Jumaat
have a nice day :)