Saturday, August 27, 2011

:-/

aku sedih malam ni
sedihhhhhhhhhh sangattttttttttt
aku merajuk dengan kakak aku ni haa
tahun ni dia tak dapat raya sekali
sedih sangat
memang tak syok lah kalau tak cukup sorang :(
dah la aku rindu dia
hari tu dia balik,
aku pulak busy
sekarang aku free,
dia yang busy
time memang tak clash betoi
kakak, adik rindu kakak............
rindu sangat3
kenapa kakak kawen?
tak syok betoi
kalau kakak tak kawen,
mesti kakak balik kedah kan? -.-
rindu la pulak
kalau tak sebelum ni
setiap kali malam raya ja mesti kita duduk luar main mercun,
main pelita, dengar takbir, makan ketupat
dan tengok kakak iron baju kami semua tgh malam smpai adik terlena,
gaduh tgh2 malam,
adik record kakak tgh tdoq nyenyak and so on
sejak kakak kawen,
smua tu dah takdak lagi............
adik sedih kak tau dak ?
kak taktau kan?
tapi takpalah,
ibu cakap, jodoh kakak dah sampai
nanti jodoh adik pulak
tapi, adik takmau lah
kalau kawen mesti tak boleh buat apa yang adik akan buat sebelum kawen
uwaaaaa :'(
kalau tak mesti kita tidoq sama2
tapi sejak kak kawen,
takkan nak tdoq skali lagi kan,
urrrmmmmm,,
kakak tau dak, sejak kakak kawen kan,
adik masih mengharapkan kenangan yang sama akan berlaku skali lagi
tapi, itu cumalah harapan.tak mungkin akan berulang
kalau berulang pun, mesti dah tak sama macam mana kenangan mula2 tu rasa
erm sorry kakak.........
bukan adik marah, tapi adik cuma luahkan perasaan ja
sebab adik sedih sgtttt
sedih laa sebab harapan adik dah hancur musnah
adik berharap sgt kakak balik beraya sini, sebab kakak dah kata yg kak akan pujuk jugak
adk dah tak sabar nk jmpa kakak tapi
once adik dapat tau kakak beraya sana, adik jadi lemah.lemah sgt
sbb adik rindu kakak laa dan lambat lagi blh jumpa
im sorry kakak bukan adik tak faham kakak tapi cuma sedih ja
okay, tahun ni adik beraya dengan ibu, ayah, aman
jgn risau tentang kami
kakak tuuuuu,
beraya elok2.have a great holiday
and,
selamat hari raya maaf zahir dan batin

Friday, August 26, 2011

happy birthday

since today is his birthday,
so i wanna wish him
happy birthday
boy

okay, hope today will be your best day
may god always bless you my dear friend

mr.A,
if you read this,
i just want you to know that
i'll never forget your birthday
even we were lost contact about 3 years
i'm still remember you until today

see,
how much i love youuu
okay, let me tell you
everyday i'm waiting for you lah
but i know
it just wasting my time
and i'm such a silly girl
who always hope something will happens in miracle
even that's never happen ^^
i repeatttt
NEVER
okay, never !


okaylah, i hope you will always happy with your life
even i know you are live in happily life now !
last but not least,
i wanna wish you
selamat hari raya too
and also
selamat menyambut hari kemerdekaan

dear my heart friend,
let me tell you whats in my mind right now
okay, 1st ;
I MISS YOU

2nd;
PLEASE FORGIVE ME

3rd;
DO YOU KNOW ME?

"hahahahahahhaahaha"
okay im kinda crazy
*ignore me >.<

byeeeee.........................................

special for , MR.A yg jauh di mata dan di hati :)

motif:nak ucapkan selamat ulangtahun kelahiran yang ke-18 kepada mohd A****. itu sahaja.terima kasih,

Wednesday, August 24, 2011


pagi : tadi FARAH ADIBAH AZIZ jatuh sakit. kesian diaaa. :'( syaza cakap dekat farah
" tulaaaaaaaa, org dah suruh makannnnnn........padan mukaaaa"

qila pulak tak sahur pagi tadi. fullamak, lagi syiokkkkk! hahahaha kesiannnnnn qilaaaaa :)

petang : kami (qila, syaza, farah and me) were went to KFC !!!!!!!! ARAU. hahahaha
kami beli macam2 woo~~~~ sampai tak larat nak makannnnnnnn :D

ole! pocketful

pepsi and so on



zinger burger


snack plate

fuh, syukurrrrr alhamdulillah kenyang sgt3 :)

okay, esok birthday wahie <3
dan kami decided nak buat surprise !!!!!
hahahahhaahhahaha
preparations dah siap dan skrang ni hnya tggu tme ja nak main baling2 powder dan pecah2 belon dan nyanyi anddddddddddd, its for CAKE's time

ida, happy birthday for you
dah3, jangan tension2 lagi.
we're so sorry sebab dah buat ida tension
dgn esok awak ada 2 quizzes kan?
HAHAHAHA :))

have a nice day (;