Posts

Showing posts from August, 2011

:-/

aku sedih malam nisedihhhhhhhhhh sangattttttttttt aku merajuk dengan kakak aku ni haa tahun ni dia tak dapat raya sekali sedih sangat memang tak syok lah kalau tak cukup sorang :( dah la aku rindu dia hari tu dia balik, aku pulak busy sekarang aku free, dia yang busy time memang tak clash betoi kakak, adik rindu kakak............ rindu sangat3 kenapa kakak kawen? tak syok betoi kalau kakak tak kawen, mesti kakak balik kedah kan? -.- rindu la pulak kalau tak sebelum ni setiap kali malam raya ja mesti kita duduk luar main mercun, main pelita, dengar takbir, makan ketupat dan tengok kakak iron baju kami semua tgh malam smpai adik terlena, gaduh tgh2 malam, adik record kakak tgh tdoq nyenyak and so on sejak kakak kawen, smua tu dah takdak lagi............ adik sedih kak tau dak ? kak taktau kan? tapi takpalah, ibu cakap, jodoh kakak dah sampai nanti jodoh adik pulak tapi, adik takmau lah kalau kawen mesti tak boleh buat apa yang adik akan buat sebelum kawen uwaaaaa :'( kalau tak mesti kita tidoq sama2 tapi sejak kak ka…

happy birthday

since today is his birthday, so i wanna wish him happy birthday boy
okay, hope today will be your best day may god always bless you my dear friend
mr.A, if you read this, i just want you to know that i'll never forget your birthday even we were lost contact about 3 years i'm still remember you until today
see, how muchi love youuu okay, let me tell you everyday i'm waiting for you lah but i know it just wasting my time and i'm such a silly girl who always hope something will happens in miracle even that's never happen ^^ i repeatttt NEVER okay, never !

okaylah, i hope you will always happy with your life even i know you are live in happily life now ! last but not least, i wanna wish you selamat hari raya too and also selamat menyambut hari kemerdekaan
dear my heart friend, let me tell you whats in my mind right now okay, 1st ; I MISS YOU
2nd; PLEASE FORGIVE ME
3rd; DO YOU KNOW ME?
"hahahahahahhaahaha" okay im kinda crazy *ignore me >.<
byeeeee.........................................
spe…
Image
hari ni sahur aku makan 8 keping biskut saja :( apabila tengahari tiba, perut aku pun keroncong 'krukk krukk krukk' dan aku pun jadi lembek.
pagi : tadi FARAH ADIBAH AZIZ jatuh sakit. kesian diaaa. :'( syaza cakap dekat farah " tulaaaaaaaa, org dah suruh makannnnnn........padan mukaaaa"
qila pulak tak sahur pagi tadi. fullamak, lagi syiokkkkk! hahahaha kesiannnnnn qilaaaaa :)
petang : kami (qila, syaza, farah and me) were went to KFC !!!!!!!! ARAU. hahahaha kami beli macam2 woo~~~~ sampai tak larat nak makannnnnnnn :D
ole! pocketful
pepsi and so on