Posts

Showing posts from December, 2011

it ends tonight

Image
sedar tak sedar, 2011 akan melabuhkan tirainya sebentar ja lagi aku aku rasa macam tak semangat ja errr, i mean tak macam last18 years dulu kalau nak masuk tahun baru ja, fullamak punyalah BAHAGIA hidup weyyyyy ok mungkin salah satu faktor ialah aku dah tinggalkan alam persekolahan hmmmm, persoalannya ; terjejas kah dengan semangat aku ? oh okay, dah lari topic actually hahahaha
walau apa pun, aku bersyukur sangat kepada Allah kerana masih panjangkan umur aku, umur kedua ibu bapaku, umur seluruh keluargaku, kawan2, dan semuanya sehingga penghujung tahun 2011, insyaAllah, alhamdulillah :)
banyak sangat cerita aku yang terukir dalam tahun 2011. biasalah tu, ada suka ada duka. yang sukanya, aku akan keep it up malah dukanya, aku akan belajar dari pengalaman tersebut insyaAllah,
pengalaman yang tak akan aku lupakan pada tahun 2011 ialah aku try kerja sebulan. hahahha baca mcm lawak tp mmg lawak pun huhu ^^ result SPM terkeluar, then aku pi holiday dgn bff dkat lgkawi, bulan5 check UPU masuk u, jumpa kawan2 baru…

31 DISEMBER 2011

syukur alhamdulillah hari ni kerja2 aku berjalan seperti biasa.tghri td aku pi Pendang, ada ptandingan memancing agak best sebab ramai aku tak mancing laa, abang aku yg mancing okay, aku letih dah.. byeeee

lonely

chan lok ter tewarau yu klai hang kan
















ana mushtaqah ilaika :)












21 Disember 2011

sekarang ni, aku sedang rindu dekat ibu ngan ayah aku. aku tak sabar nak balik rumah dah ni. ibu!!!! ayah!!!! nantikan kepulangan adik!!!!! :)

lepas tu, aku rindu dekat kakak aku! oddy, i miss you laaaaa, nanti balik okay ? i'm waiting for you oddy ;)

then, aku rindu dekat abang aku. tokman, lama tak contact dgn tokman. tokman sombong gila dah la ni, serius aku rindu nak gaduh dengan dia.lama gila tak dengar tokman bletiaq dekat aku, jumaat ni adik balik okay ? ^_^

pastu aku teringat dekat lalat, kaklong, umi, apit, lah, ad, badak, lama gila tak jumpa depa. hahahahaha hah lupa plak nak list. dekat CIK! hehehe, walaupun cik baru mesej aku, lama jugak lah aku tak dengar dia bletiaq dekat aku dan jerit panggil aku

last but not least.............
aku teringat dekat HAMBA ALLAH sorang ni...hua3 okay, dua hari berturut-turut aku jumpa dia.eh, aku pulakkk. kami jumpa dia.hmmm, hari ni tak jumpa pun. sedih aku...kih3 okay aku gatai dah,

okay, goodbye :)

19 Disember 2011

di bawah sinaran cahaya mentari yang agak suram, aku terlihat kamu berjalan beriringan bersama teman-temanmu. aduh, betapa bahagianya apabila aku melihat wajah suci mu itu...dunia terasa bagaikan terhenti seketika.melihat akan dirimu, hatiku berasa bagai ditusuk sembilu tidak henti darah mencuak-cuak. aku sendiri tidak tahu mengapa. walaupun ada terselit kebahagiaan, namun ada jugak kesakitan.kebahagiaan itu mungkin disebabkan aku bahagia melihat dirimu serta senyuman manis mu itu... akan tetapi, kesakitan yang aku alami itu mungkin disebabkan aku sakit kerana aku tidak dapat memiliki hati mu sepenuhnya.wahai 'hamba Allah' okay this sem hang jadi sasaran aku. kah3

apabila malam menjelma, dibawah sinaran bulan yang terang-benderang, aku terlihat dirimu sedang mengorder makanan. betapa semartnya pakaianmu sehingga membuatkan hatiku berdegup kencang

15 DISEMBER 2011

hari ini aku bangun awal,lepas subuh tak tidoq balik sebab class pukul 9 am aku online2 ja skrang niiiiii sambil menunggu qila untuk breakfast skali perut aku berkeroncong sudah...... aqilah, pagi2 sebegini apabila melihat ke arah langit, sangat nyaman yaaaa kawan2 udara sangat3 fresh tkpalaaaa, ok byeeeeeeeeee

14 DISEMBER 2011

syukur alhamdulillah bertemu lagi kita pada entry kali ini. fuhh,,, sangat lama saya tidak mengupdatekan blog ini. bukannya apa, saya sangat sibuk sejak2 ni... hahaha saya pun tak tahu nak cerita apa sebabnya banyak sangat cerita sehinggakan tidak tahu hendak memulakan perbualan dari mana.okaylah, let's start.......
UITM DI HATIKU okay sub topic di atas sangat2 tidak sesuai dgn apa yg nak diceritakan pun, tapi takpalaaaaa.i have no ideas in my mind. alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar sejak2 berada di sini.hari ini, sudah 4 minggu sesi pembelajaran berlangsung. ya Allah, cepat sungguh masa berdetik.pejam celik, pejam celik, dah sebulan kami semua belajar dan dah nak exam pun (okay, ada over di situuuuu -.- )
KEM baru2 ni kami pi kem. wow, best gilaaaaaaa!!!! hahahaha mmg pengalaman yang takkan aku lupakanlah.kem tu dekat Gua Kerbau, Kodiang Kedah Darul Aman.....yang tu ja laaaa yg nak bagitau pun....
HOLIDAY okay, aku sangat3 tak sabar nak tunggu 23Disember2011 ni sebabnya ak…