Saturday, December 31, 2011

it ends tonight

sedar tak sedar,
2011 akan melabuhkan tirainya sebentar ja lagi
aku aku rasa macam tak semangat ja
errr, i mean tak macam last18 years
dulu kalau nak masuk tahun baru ja,
fullamak punyalah BAHAGIA hidup weyyyyy
ok mungkin salah satu faktor ialah
aku dah tinggalkan alam persekolahan
hmmmm,
persoalannya ;
terjejas kah dengan semangat aku ?
oh okay,
dah lari topic actually
hahahaha

walau apa pun, aku bersyukur sangat kepada Allah kerana masih panjangkan umur aku, umur kedua ibu bapaku, umur seluruh keluargaku, kawan2, dan semuanya sehingga penghujung tahun 2011, insyaAllah,
alhamdulillah :)

banyak sangat cerita aku yang terukir dalam tahun 2011.
biasalah tu, ada suka ada duka.
yang sukanya, aku akan keep it up
malah dukanya, aku akan belajar dari pengalaman tersebut
insyaAllah,

pengalaman yang tak akan aku lupakan pada tahun 2011 ialah
aku try kerja sebulan. hahahha
baca mcm lawak tp mmg lawak pun
huhu ^^
result SPM terkeluar,
then aku pi holiday dgn bff dkat lgkawi,
bulan5 check UPU
masuk u,
jumpa kawan2 baru,
first time puasa jauh dgn fmly,
heaven~
HAHAHA

okay, new year new vission(s) weyyyyy
aku dah decided dah apa azam aku utk thun2012 ni
ceh, cakap pasai azam 2012 konon
azam had 2011 tuuuuuu
totally success kah ?!

ehem, bercerita tentang itu,
alhamdulillah aku boleh buat apa yang aku nak
walaupun tak sepenuhnya berjaya,
at least menjadi laa jugak azam aku tuuuu
HAHAHAHA

harapan aku utk azam 2012 ni,
aku berharap sangat agar aku dapat merealisasikan azam itu
insyaAllah~~~~
amin......

to all my friends
happy new year
may this 2012 will bring us happiness, prosperous
and etc.
happy everyday
and
have a nice day
:)



goodbye


i'm gonna missing you
:(



welcome


i will make my life better than before
let's forget all the pasts
and make new life
new year
new life
new missions
new vissions

goodluck in your life my dear friends
:)



31 DISEMBER 2011

syukur alhamdulillah hari ni kerja2 aku berjalan seperti biasa.
tghri td aku pi Pendang,
ada ptandingan memancing
agak best sebab ramai
aku tak mancing laa,
abang aku yg mancing
okay,
aku letih dah..
byeeee

Thursday, December 29, 2011

lonely





















chan lok ter tewarau yu klai hang kan

















ana mushtaqah ilaika
:)













Wednesday, December 21, 2011

21 Disember 2011

sekarang ni, aku sedang rindu dekat ibu ngan ayah aku. aku tak sabar nak balik rumah dah ni. ibu!!!! ayah!!!! nantikan kepulangan adik!!!!! :)

lepas tu, aku rindu dekat kakak aku! oddy, i miss you laaaaa, nanti balik okay ? i'm waiting for you oddy ;)

then, aku rindu dekat abang aku. tokman, lama tak contact dgn tokman. tokman sombong gila dah la ni, serius aku rindu nak gaduh dengan dia.lama gila tak dengar tokman bletiaq dekat aku, jumaat ni adik balik okay ? ^_^

pastu aku teringat dekat lalat, kaklong, umi, apit, lah, ad, badak, lama gila tak jumpa depa. hahahahaha hah lupa plak nak list. dekat CIK! hehehe, walaupun cik baru mesej aku, lama jugak lah aku tak dengar dia bletiaq dekat aku dan jerit panggil aku

last but not least.............
aku teringat dekat HAMBA ALLAH sorang ni...hua3 okay, dua hari berturut-turut aku jumpa dia.eh, aku pulakkk. kami jumpa dia.hmmm, hari ni tak jumpa pun. sedih aku...kih3 okay aku gatai dah,

okay, goodbye :)

Monday, December 19, 2011

19 Disember 2011

di bawah sinaran cahaya mentari yang agak suram, aku terlihat kamu berjalan beriringan bersama teman-temanmu. aduh, betapa bahagianya apabila aku melihat wajah suci mu itu...dunia terasa bagaikan terhenti seketika.melihat akan dirimu, hatiku berasa bagai ditusuk sembilu tidak henti darah mencuak-cuak. aku sendiri tidak tahu mengapa. walaupun ada terselit kebahagiaan, namun ada jugak kesakitan.kebahagiaan itu mungkin disebabkan aku bahagia melihat dirimu serta senyuman manis mu itu... akan tetapi, kesakitan yang aku alami itu mungkin disebabkan aku sakit kerana aku tidak dapat memiliki hati mu sepenuhnya.wahai 'hamba Allah' okay this sem hang jadi sasaran aku. kah3

apabila malam menjelma, dibawah sinaran bulan yang terang-benderang, aku terlihat dirimu sedang mengorder makanan. betapa semartnya pakaianmu sehingga membuatkan hatiku berdegup kencang

Thursday, December 15, 2011

15 DISEMBER 2011

hari ini aku bangun awal,
lepas subuh tak tidoq balik sebab class pukul 9 am
aku online2 ja skrang niiiiii
sambil menunggu qila untuk breakfast skali
perut aku berkeroncong sudah......
aqilah,
pagi2 sebegini apabila melihat ke arah langit,
sangat nyaman yaaaa kawan2
udara sangat3 fresh
tkpalaaaa, ok byeeeeeeeeee

Wednesday, December 14, 2011

14 DISEMBER 2011

syukur alhamdulillah bertemu lagi kita pada entry kali ini. fuhh,,, sangat lama saya tidak mengupdatekan blog ini. bukannya apa, saya sangat sibuk sejak2 ni... hahaha saya pun tak tahu nak cerita apa sebabnya banyak sangat cerita sehinggakan tidak tahu hendak memulakan perbualan dari mana.okaylah, let's start.......

UITM DI HATIKU
okay sub topic di atas sangat2 tidak sesuai dgn apa yg nak diceritakan pun, tapi takpalaaaaa.i have no ideas in my mind. alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar sejak2 berada di sini.hari ini, sudah 4 minggu sesi pembelajaran berlangsung. ya Allah, cepat sungguh masa berdetik.pejam celik, pejam celik, dah sebulan kami semua belajar dan dah nak exam pun (okay, ada over di situuuuu -.- )

KEM
baru2 ni kami pi kem. wow, best gilaaaaaaa!!!! hahahaha mmg pengalaman yang takkan aku lupakanlah.kem tu dekat Gua Kerbau, Kodiang Kedah Darul Aman.....yang tu ja laaaa yg nak bagitau pun....

HOLIDAY
okay, aku sangat3 tak sabar nak tunggu 23Disember2011 ni sebabnya aku nak balik rumah. dah 3minggu tak balik. hehehe rindu dekat ibu ngn ayah sangat mendalam dah niiiiiii, punya laaa lama aku tak balik rumah. hahaha mengada betoi, org had tak balik berbulan-bulan tuuuu okay jaaaaaa. ceh,

takpalaaaaa, taktau nak cita apa dah. byeeeeeeeeeeee :)