Posts

Showing posts from December, 2012

semendung hatiku

hari ni cuaca agak mendung.nak hujan barangkali? apa pun, syukur alhamdulillah........saat ini jugaklah cuaca semendung hatiku.kenapakah?hm hm,

aku rindu oddy.rindu sangattttttttttt tapi hari tu aku dah text oddy.takmau lah text banyak-banyak kali satgi oddy rimas pulak haa.aku rindu sangat dekat oddy ni.aku tau oddy busy sangat dan oddy memerlukan banyak rehat sebab tu lah aku tak mau kacau oddy.cukuplah dah bnayak aku kacau oddy susahkan dia.hmmm, apa-apa pun aku hanya mampu mendoakan yang terbaik untuk oddy.kalau lah oddy tau yang aku rindu dia saat ni, agak-agaknya apalah dia punya expression ah? terharu dak rasa?aku rasa mesti dia akan terharu terok sangat dan tiba-tiba akan rindu dekat aku.hahahahha mudah-mudahan laa oddy pun akan rindu aku.tapi persoalannya, rindukah beliau?hm, hm, yalaaaa sekarang oddy dah tak perlukan aku lagi....aku ni hanyalah manusia yang suka buat kacau hidup oddy ja kannn....em sedihnya aku.eh aku yang taip aku pulak yang sedihnya.......wuwuwuwu :( tak l…

just the way you are

hai assalamualaikum.......ok hari ni aku takmau cerita apa2 cuma nak luah perasaan ja.kalau hampa takmau baca tak payah proceed lah.hhu

okay untuk awak.....awakkkkkkkkk, tak salah tau kalau awak ambil berat tentang diri saya.tapi kan awak...janganlah terlalu caring hhu saya ni bersyukur sangat tau sebab ada orang yang ambil tau pasai saya.tapi kan, saya rasa kan, CARA awak tu tak betul lah awak......walau apa pun saya tetap nak ucap terima kasih sangat-sangat sebab awak caring sangat tentang saya.awak ambil tahu tentang pelajaran saya, kesihatan saya, makan minum saya, tapi kan awakkkkkkk, kadang2 tu saya agak rimas laaaa....hehe bukan rimas apa, kadang-tudang tu ja saya rasa macam awak ni dah macam mak saya....walhal mak saya pun tak macam tu.hehehe awak janganlah sampai anggap saya  ni adik awak lah..eh tak salaah pun sebenarnya kalau nak anggap saya as you little sister.tapi kan awak....kita ni kan sama ja.....saya suka orang yang ambil berat ni.tapi jangan lah lebih-lebih....kadan…

1.2.34

Assalamualaikum dan salam sejahtera semuaaaaa
wah wah wah terasa agak lama naa tak update blog,hehe
bukan apaaaaaaa,
sangat busy lately + malas sangattttttt
hahaha
okay rasanya macam nak cerita macam2 since dah sedang type ni
tapi rasa mcm banyak sangat cerita smpai taktau nak cerita had mana dulu
baiklah, kita start tentang kuliah dulu naa
syukur alhamdulillah kuliah baru ja bermula 2 minggu lepas.
so agak busy lah kan
awal2 pun dah busy kan

tentang subjek, oh tidakkkkkkkkkk -.-
semua subjek membaca youuuu
this sem ada 6subjek
blh dikatakn 90% adalah membaca dan menghafal
ya Allah......
semoga Allah memberiku kekuatan dan ketabahan hati....amin,hehe

eh sedar tak sedar,
kita dah pun selamat tiba di bulan Safar kan,
so selamat bulan Safar :)
kebetulan pulak, hari ni bertarikh 15/12/2012 bersamaan 1/2/1434
keramaian orang dok bising2 tentang 12/12/12 tapi awat tak bising pun pasai 1/2/34
cantik whatttttttttt kan? hahaha ok sudah aku merapu

em lagi....nak cita apa lagi haaaa? memandangka…