Posts

Showing posts from January, 2011

problematic girl

haa salam sejahtera semua.kali ini, nak mengadu nasib sikit.haha ada laa sorang kawan aku ni.nama dia kak ***h.haha dia tua lagi dari aku.haa aku kenai dia dekat satu tempat kerja ni.mula2 aku dapat kerja ngn dia, aku okay lagi.bila dah lama2, alamakkkk!!!! rasa mcm....mcm mana xtau.hahahah hari2 aku gadoh ngan dia.dia ah.suka marah2 aku.aku marah arr dia balik.bila aku marah dia, dia marah aku lagi.aku lagiiiii marah kat dia.hahhaha tgk2 dia dah nak berhenti...sedih laa pulak.even dlm hati aku suka! kah3 :))
erm, aku ni walaupun jahat, ada gak kebaikan tu.hehehehe skang ni dia dah berhenti.......aku dah jadi sedih.sedih sgt!! sebab apa? sebab bnyak salah aku kat dia. * xdan nk mnta maaf sbb dia kalot sgt nak balik.haha tapi xpa, aku dah minta maaf dlm hati.walaupun dia xtau, Allah tau.........huhu laa ni aku dah xdak org nak gadoh dah.huhu xdak sapa nk mengamuk dah kat aku.hehe aman laa sat even dok teringat kat dia.mesti dia meluat tgk muka aku kan.tu yg dia brhenti.huhu eleh, kalo y…

weird life

Image
hahaha :)) lama xcita muhong kat sini.hehe hmm nk buat cena, my life is kinda busy like a successful businesswoman.haha pulon ja lbh.huhu haa dulu time mula2 dpt bisnes tu, aku rasa syokk.sbb hidup aku x akan bosan dok rumah nganga.bila dah aku majukan bisnes tu dalam 2 mggu, baru aku rasa betapa susahnya nak cari duit.hehe hah at first aku dapat cubaan yang 8 jam punya.nxt week nya 12jam pulak.haa, hr ni....24/01/2011;isnin...aku kena buat 14 jam punya(full day) gila tak gila? haha bagi org yg dah biasa, biasa lerr, bg aku.... "oh my God...." smpai demam lah!!!! hahaha, hr ni aku pi pagi.then ada meeting pulak.haha after meeting aku pi jumpa 'puan' dan bgtau dia yg aku nk resign.(atceli xbgtau lagi pun..hmm pnjg cita dia.haha) then aku dah mula rasa sakit2.dan akhirnya....aku sakit smpai muntah2,huhu aku pun crying like a baby lah...hehe okay3, i need a phone.so aku pun cari lah phone seseorang. *out of topic.
okay, back to the point.aku xsuka laa hidup aku yang seka…

yayayayayayaya

yoo! ya Allah.... bosan gila malam ni.huhu xtau nak buat apa.haha hoi halimatul!!!! apa sedih2 nih... hahhahahahahaha xsyiokkk ah.. huhu dah3!!! ceria laa balik.... naa? hehe
*mengarot2 sbb bosan.okay bye2 :)

sweet dream :))

assalamualaikum semua~ dan selamat pagi serta salam sejahtera :) hari ni, alhamdulillah lepas subuh x tdoq balik.kah3 :D hah ni cek ada cita nak cerita ni haa, huhu nak tau dak? kih3
hah aku ni seorang yang kuat berangan.suka berangan gila-gila! hehe nak buat nu kena berangan, nk buat ni kena brangan..gila kan? hah back to the point.semalam, dgn letihnya aku tdoq.tapi, mcm besa....sebelum lena kena brangan dulu kalo tak, xleh lena.huhu ^^ okay, aku dah lena....out of the blue, aku dapat mimpi ni...hehehehe
aku mimpi yang aku dipaksa kawen!!!! kah3 kawen ngn anak makcik mana xtau...hensem laa mamat tu.hehe ala2 cashier kat giant tu.hehe (sapa yg tau, tau lah...) hah ceritanya ni.......aku dipaksa kawen then aku sgt xsuka.mak laki tu yg suruh aku kawen.erm, had laki tu....biasa ja dia.huhu al kisah, suatu hari tu...lepas akad nikah.ni malam lah.hahaha aku kena tdoq kat umah laki tu / suami tu laa kan.ish, geli aih.hahaha hah aku pakai baju tdoq mcm mana aku dok pakai malam td(baju yg aku …

happy anniversary :)

Image
happy anniversary to my lovely sis, WAHIDAH BINTI YAHAYA and suami tercinta, MUHAMAD FEBRIANSHAH BIN SARWANI(xtau betoi ka dak eja lagu ni.hehe) semoga berbahagia selalu hingga ke akhir hayat..semoga kasih cinta kalian berputik hingga ke syurga~ amin...huhu
pejam celik, pejam celik, dah setahun pun berlalu.hehe hari ni 8 januari 2010, setahun dah depa nikah..esok, 9 januari 2010, setahun kenduri.kah3
diharap semoga kalian dapat membina sebuah keluarga yang harmoni dan sejahtera dgn penuh kasih sayang..huhu semoga mendapat anak2 yang comel dan soleh&solehah... *boleh saya buli.hehe smoga kalian tabah menghadapi cabaran hidup ini..hehe

tudia,

ya Allah.... hudohnya blog aku... HAHAHAHAHAHHAHA~ sesungguhnya aku amat geli melihatnya! kah3 :D
tapi, mesti hampa lagi geli kan? dengan 'dot2' nya kah3 warna pulak mcm ngn bangla lagi haih,
*just temporary :)

hahaha

em aku dok rumah kerja nganga~ mak aku keja hingaq HAHAHAHA apa nak jadi laa dgn aku ni haih, prancangan pon tah tak ketahuan hala orang lain nu, dah rancang pun masa depan depa... aku ni? main2 lagi!!!!! HAHAHAHA
papajalahjanjibahagia~~~
hah dok buat ayat tu ja laa amboih,

bosan.boring.bored.laGI?

Image
hah cuti ni..aku kejamakan.makan.makan.tdoq.tdoq.tdoq. tgk tb. online. sembang. nganga~ xtau dah nak buat apa. hehehe :D