weird life

hahaha :)) lama xcita muhong kat sini.hehe hmm nk buat cena, my life is kinda busy like a successful businesswoman.haha pulon ja lbh.huhu haa dulu time mula2 dpt bisnes tu, aku rasa syokk.sbb hidup aku x akan bosan dok rumah nganga.bila dah aku majukan bisnes tu dalam 2 mggu, baru aku rasa betapa susahnya nak cari duit.hehe hah at first aku dapat cubaan yang 8 jam punya.nxt week nya 12jam pulak.haa, hr ni....24/01/2011;isnin...aku kena buat 14 jam punya(full day) gila tak gila? haha bagi org yg dah biasa, biasa lerr, bg aku.... "oh my God...." smpai demam lah!!!! hahaha, hr ni aku pi pagi.then ada meeting pulak.haha after meeting aku pi jumpa 'puan' dan bgtau dia yg aku nk resign.(atceli xbgtau lagi pun..hmm pnjg cita dia.haha) then aku dah mula rasa sakit2.dan akhirnya....aku sakit smpai muntah2,huhu aku pun crying like a baby lah...hehe okay3, i need a phone.so aku pun cari lah phone seseorang. *out of topic.

okay, back to the point.aku xsuka laa hidup aku yang sekarang ni..mmg laa syokk.tapi lgsung xsyokk.okay? its suck you know?hahaha, hidup aku skang ni tlah terikat dgn full of errr, aku pun xtau nak smbung ayat pa.hehe kebebasan yang aku miliki tu dah hilang.... :(

hidup aku skang ni pun tlah jauhkan aku dari ibu dan ayah...family aku...bestfrinds aku..aku sedih sgt.....sesungguhnya, aku sgt merindui ibu dan ayah.......bff aku.....aman...erm, rndu gak laa...hehe yg plg aku sedih ialah dah lama aku xjumpa bff aku.aku sgt rindu depa dua...dah ada chance utk km keluaq bertiga, aku pulak demam.haih, tapi xpa....aku cuma nak depa tau yang walaupun aku dah agak jauh dgn depa....aku sebenarnya rindu depa..aku rndu sgt3 kt bff aku.dah sgt lama kami x gelak2 skali..huhu tapi xpa, aku slalu doakan depa.cuma depa ja yg xtau.hehe
>lot.tong.non<
oi! aku rindu hampa dua lah..hahahha :))

okay3,aku dah cuba bgtau kat kt 'bos' aku tu.huhu mntak2 laa aku dapat stop the bisnes.amin~

FREEDOM~~~~ I'LL WAITING FOR YOU BABY! haha

Comments

Popular posts from this blog

KOSONG

huhuhu

AKU