Posts

Showing posts from September, 2011

......................

hari demi hari aku dapat rasakan diri aku ni tak berguna lagi untuk dia....mungkin khayalan aku saja. tapi tak tau lah kan.....malam ni, aku rasa sedih sangat.... mungkin disebabkan markah aku. okay, seriously aku sangat takut dan sangat risau about final aku. hari ni start final exam. the first subject for today was bel120. pagi tadi aku okay lagi, start nak masuk dalam dewan exam, 'penyakit' lama aku menyerang.oh my god, tnggu apa lagiiiiiiiii..............mmg tak boleh duduk diam ah.time aku jawab tu, aku jawab dalam keadaan yang sangat nervous aku tak dapat nak kawal nervous aku..time buat essay, mcm biasaaaaa.....i have not enough points. -.- sedih sangatttttt....aku tak berapa nak boleh jawab sbb aku jadi blurrr and out of the blue otak aku jd blank.esok exam ctu101 pulak. aku lagi nervoussssss~~~~~
sekarang, aku amat merindui ibu, ayah, kakak, abang, qila, hanan, umie, dan semua keluarga aku.aku pun taktau kenapa.......aku sgt rindu ibu...ayah...kakak....umie.... umie....…

today

cuaca petang ini sangat redup seredup hatiku yang sedang risau ini lihatlah langit di atas sana seolah-olah sedang menanti mutiara untuk turun membasahi bumi agar penghuni alam rasa gembira dan bahagia serta bersyukur sekarang aku sedang tidak melakukan apa-apa selain menaip blog yang merapu ini bukan blog yang merapu for all blogger jangan salah faham ya bukan blog merapu maksud saya saya punya post-post tu yang merapu maklumlah saya memang suka merapu pun di saat ini saya sedang menikmati langit yang redup sambil menaip dan juga sambil dengar lagu yang sedih-sedih almaklumlah sebentar lagi saya akan menjawab test management (mgt 162) hanya kawan-kawan aku serta family aku ja yang tau apa akan jadi terhadap aku ketika nak jawab test oh tidakkkkk always jadi macam ni sekarang ni saya berasa agak sedih dan pilu saya pun bingung kenapa dan mengapa jadi begini mungkin kerana satu hal ini saya berasa sangat bersalah terhadap kawan-kawan saya aduh saya tahu memang saya pulun gila bangang d…
malam ini, ada test MGT162 i'm not ready yet sekarang dah pukul 6.28 pm oh my god ! resah gelisah sungguh hatiku ini



























moral for today is


KERANA MULUT BADAN BINASA
kenyataan hari ini adalah mimpi hari kelmarin

dan

impian hari ini adalah kenyataan hari esok