Posts

Showing posts from February, 2013

broken angel

sometimes  I need 'my space'
pleaseeeeeeeeeeeee!!
do understand me :'(
I don't ask too much
I only ask for your consideration...
PLEASE :(
sincerely, - ME - 



happy WEDNESDAY :)

Image
cuaca hari ini sepanas hatiku yang telah diusik oleh angin yang kencang.hahahhahahaha okay this is crazy okayyyyy.oh yaaa assalamualaikum dan salam sejahtera kepada readers sekalian :) first of all, thank you so much sebab sudi baca blog ni.maaf lah yaa post2 sya mmg suka merapu mengarut.kalau dalam bahasa  rakan-rakan saya, post 'syok sendiri' eh ada jugak post syok sendiri kan.....hahahaha okay lah sebelum kita membuang banyak masa dekat introduction saja, marilah kita mulakan pembacaan kita.

okay, happy birthday yang ke-seminggu wahai baby Ara syg, acu miss you babyyyyyyyy. and acu can't wait to meet you.baby Ara, acu nak tell you something ni.okay acu tau you mmg tak blh baca post ni.tapi acu tau dan yakin yang umi awak tu sedang baca ni.hahahaha okay, i love you ara.dlu acu takmau sekarang acu dah sayang awak haaaa.jadi anak yang solehah yaa sayang.nnt acu bawak gi jalan2 mcm acu bawak along dgn kak umi naa.tapi kena tunggu ara besar dulu lah :) ok acu sangat tak saba…