happy WEDNESDAY :)

cuaca hari ini sepanas hatiku yang telah diusik oleh angin yang kencang.hahahhahahaha okay this is crazy okayyyyy.oh yaaa assalamualaikum dan salam sejahtera kepada readers sekalian :) first of all, thank you so much sebab sudi baca blog ni.maaf lah yaa post2 sya mmg suka merapu mengarut.kalau dalam bahasa  rakan-rakan saya, post 'syok sendiri' eh ada jugak post syok sendiri kan.....hahahaha okay lah sebelum kita membuang banyak masa dekat introduction saja, marilah kita mulakan pembacaan kita.

okay, happy birthday yang ke-seminggu wahai baby Ara syg, acu miss you babyyyyyyyy. and acu can't wait to meet you.baby Ara, acu nak tell you something ni.okay acu tau you mmg tak blh baca post ni.tapi acu tau dan yakin yang umi awak tu sedang baca ni.hahahaha okay, i love you ara.dlu acu takmau sekarang acu dah sayang awak haaaa.jadi anak yang solehah yaa sayang.nnt acu bawak gi jalan2 mcm acu bawak along dgn kak umi naa.tapi kena tunggu ara besar dulu lah :) ok acu sangat tak sabar nak balik jumpa awak baby ara, tunggu acu tau.esok atau jumaat acu balik naa


Zahra Zulaikha binti Febrianshah

okay next, happy birthday to my super duper hero!!!!!!! AYAH........ :) ayah pada 3/2/2013 hari tu.......

ohyaaaaa tak lupa juga kepada my lovely brother-in-law,Febrianshah.....hari ni birthday beliau okay, 6/2/2013

okaylah, stop lah cerita birthday2 ni.huhu okay ni kita ke sesi luahan perasaan pulak yaa kawan2 sekalian. hmm i was used to tell you everything about my problems.but i don't know why this sem it seems we were far apart and trying to avoid from each others.do i wrong? hmm, mungkin dah lama kot saya dok susahkan awak.and now sya takmau susahkan awak lagi.lagipun...hmmm tah la nak cakap mana.biarlah...... i'm sorry for everything :)






















Comments

Popular posts from this blog

KOSONG

huhuhu

AKU