Sah pekasam


nama dia Sah.
orang panggil dia Sah Pekasam
hari-hari gaduh tak pernah baik
ada ja benda yang sama-sama nak kutuk
jujur la cakap,
kadang boring jugak hari-hari dok pandang muka dia ja
bukan kadang tapi memang pun!
memang boring pun
bangun pagi celik bijik mata dah nampak muka dia
dalam kampus pun dok nampak dia lagi
masuk kelas muka dia
nak makan pun kena pandang dia jugak
hmmm sampai nak tidoq pun kena tengok dia lagi!!! haha
sapa tak boring cek oiiiii

tapi tulaaa tak suka macam mana pun,
kawan kan
kalau nak tau, dia ni lah kawan pertamaku masa degree 
first jumpa dalam bilik kp kot kalau tak silap
time tu pulun laa dok berjanji
"kalau hampa pi kelas esok habaq ok kita pi sama2"
HAHAHAHA

pastu kena pulak group assignment bersama...
so lama-lama jadilah kami kawan dalam duri
hahahahahaahahahahhhahaha
yalaaa nama kawan tapi gaduh tak pernah henti
tapi takpa sah...
tun tau hang sayang aku kan. hehehehe muah cikit :*

thanks nysah for everything!
ok laaa love you too. huhuhu

(dia yang suruh post ni. hahaha)

ok lah nak tidoq dulu... lama tak post kat blog ni rindu pulak rasa

Comments

Popular posts from this blog

KOSONG

huhuhu

AKU