pagi : tadi FARAH ADIBAH AZIZ jatuh sakit. kesian diaaa. :'( syaza cakap dekat farah
" tulaaaaaaaa, org dah suruh makannnnnn........padan mukaaaa"

qila pulak tak sahur pagi tadi. fullamak, lagi syiokkkkk! hahahaha kesiannnnnn qilaaaaa :)

petang : kami (qila, syaza, farah and me) were went to KFC !!!!!!!! ARAU. hahahaha
kami beli macam2 woo~~~~ sampai tak larat nak makannnnnnnn :D

ole! pocketful

pepsi and so on



zinger burger


snack plate

fuh, syukurrrrr alhamdulillah kenyang sgt3 :)

okay, esok birthday wahie <3
dan kami decided nak buat surprise !!!!!
hahahahhaahhahaha
preparations dah siap dan skrang ni hnya tggu tme ja nak main baling2 powder dan pecah2 belon dan nyanyi anddddddddddd, its for CAKE's time

ida, happy birthday for you
dah3, jangan tension2 lagi.
we're so sorry sebab dah buat ida tension
dgn esok awak ada 2 quizzes kan?
HAHAHAHA :))

have a nice day (;

Comments

Popular posts from this blog

KOSONG

huhuhu

AKU