Saturday, August 27, 2011

:-/

aku sedih malam ni
sedihhhhhhhhhh sangattttttttttt
aku merajuk dengan kakak aku ni haa
tahun ni dia tak dapat raya sekali
sedih sangat
memang tak syok lah kalau tak cukup sorang :(
dah la aku rindu dia
hari tu dia balik,
aku pulak busy
sekarang aku free,
dia yang busy
time memang tak clash betoi
kakak, adik rindu kakak............
rindu sangat3
kenapa kakak kawen?
tak syok betoi
kalau kakak tak kawen,
mesti kakak balik kedah kan? -.-
rindu la pulak
kalau tak sebelum ni
setiap kali malam raya ja mesti kita duduk luar main mercun,
main pelita, dengar takbir, makan ketupat
dan tengok kakak iron baju kami semua tgh malam smpai adik terlena,
gaduh tgh2 malam,
adik record kakak tgh tdoq nyenyak and so on
sejak kakak kawen,
smua tu dah takdak lagi............
adik sedih kak tau dak ?
kak taktau kan?
tapi takpalah,
ibu cakap, jodoh kakak dah sampai
nanti jodoh adik pulak
tapi, adik takmau lah
kalau kawen mesti tak boleh buat apa yang adik akan buat sebelum kawen
uwaaaaa :'(
kalau tak mesti kita tidoq sama2
tapi sejak kak kawen,
takkan nak tdoq skali lagi kan,
urrrmmmmm,,
kakak tau dak, sejak kakak kawen kan,
adik masih mengharapkan kenangan yang sama akan berlaku skali lagi
tapi, itu cumalah harapan.tak mungkin akan berulang
kalau berulang pun, mesti dah tak sama macam mana kenangan mula2 tu rasa
erm sorry kakak.........
bukan adik marah, tapi adik cuma luahkan perasaan ja
sebab adik sedih sgtttt
sedih laa sebab harapan adik dah hancur musnah
adik berharap sgt kakak balik beraya sini, sebab kakak dah kata yg kak akan pujuk jugak
adk dah tak sabar nk jmpa kakak tapi
once adik dapat tau kakak beraya sana, adik jadi lemah.lemah sgt
sbb adik rindu kakak laa dan lambat lagi blh jumpa
im sorry kakak bukan adik tak faham kakak tapi cuma sedih ja
okay, tahun ni adik beraya dengan ibu, ayah, aman
jgn risau tentang kami
kakak tuuuuu,
beraya elok2.have a great holiday
and,
selamat hari raya maaf zahir dan batin

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.