Saturday, December 11, 2010

star vs moon

yeehaaaa!!!!!
aku rasa kan....
aku rasa kan....
erm, xrasa apa-apa....

aku suka lah dengan STAR tu..
hehehehe! >.<

erm ni semua NOR ah punya idea!
dia panggil aku MOON lagi....
sampai ke belog ni haa aku boh 'MOONbigtooth'
huhuhu ^^
MOON ni asal dari perkataan "MATON"
tapi KAKNESIA, dia yang panggil aku MOON dulu,
then terikuti oleh NOR..memanggil aku MOON!
hahhahahaha,
bukan setakat blog,
ym punya email(yg baru punya! tp lama dah laa..huhu) pon ada perkataan >MOON<
HUHU gila BULAN sungguh.huu ^^

aku ada kekasih.
nama dia STAR, okay?
hahahahahahahahha,
pasaipa STAR?
awat tak SUN ja?
haaaa,

MOON kan keluar time malam jaa...huhu
STAR pon keluar malam jugak...
but, SUN keluar siang..waa :(
SUN tak boleh jaga MOON time malam.
dan MOON pon x boleh jaga SUN time siang.

kalau dah ambil STAR,
STAR boleh laa jaga MOON.hik3 >.< *malu
so, sekarang ni, MOON x sorang2 lagi...
MOON dah ada teman istimewa...
teman yang sering bersamanya..
dikala suka ataupun duka.

saya harap, MOON dan STAR akan hidup BAHAGIA tanpa gangguan lagi dah..hihihi

I LOVE MY STARS DEEPLY MUCH

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.