ku bahagia!!! hahahha

yoo! Haha alhamdulillah, selepas kejadian yang memalukan itu...aku dah boleh lupakan dia.kah3 kejadian memalukan?apa? haha xyah tau laa,,, >.<

okay, cerita baru! Aku agak terkejut dgn perubahan ini.hik3 sekarang ni....aku dah mula baca novel.hehe kalo x dulu asyik komik3! Skang ni aku ‘gila’ novel plak.huhu mgkin ni balasan dr apa yg aku dah kata kat kwan aku kot..hihihi dulu aku slalu kata kat kwn2 aku yg cnta novel mcm ni “haih, novel!novel!novel! xdak cita lain dah ka??” hah tudia, laa ni,(sejak abeh spm) aku dah mula berjinak dgn novel.hehe

okay, first time aku baca nvel tahun 2005 *lepas upsr. Time tu, aqilah ngn hanan ‘gila’ baca novel.hahahaha depa dok suuuuruh aku try.then aku pon try lah.dgn semangatnya, hanan bg pnjam sebuah novel dia(xtebal sgt xnipis sgt) okay, aku pon baca lah.hahahha aku dah lupa laa tajuk dia apa.huhu ^^ hah tu lah kali pertama aku baca novel...hehe

okay, 2nd time aku baca novel pada tahun 2008.*lepas pmr. Betoi2 abeh pmr ja, mlm tu jugak aku baca.hahaha ni xpnjm dah.hehe (pnjam gak laa.sbb aku curi novel tu.curi dr kakak.smpai skang dia xtau.huhu) hah tajuk nvel tu ialah HANYA KITA BERDUA by AINA EMIR.hehe fuhh, sedih gila cita tu.gila punya sedih.smpai aku teriak pukul 3pagi lah.hahaha xdak kerja betul.

haa lepas dah abeh cita tu, qila bg pnjam nvel dia tajuk BICARA HATI.hahahaha bestt gila cita ni..hihihi : )) aku sanggup khatam woo (tebal gila buku tu)

lepas tu aku xbaca dah..smpai lah form5.cuti bulan 6 tahun 2010 kot(time world cup).aku pi rumah kakak then boring gila babun.xtau dah nak buat apa.tiba2 aku nampak sebuah novel tebal ni kat rak buku3 dia.then aku pon amek lah baca..tu lah kali ke-4 aku baca novel.tajuk dia, MENANTI KASIH by NORZAILINA NORDIN.hah tu pon aku mcm terpaksa baca bagi memenuhi masa lapangku.hik3 tapi baca suku buku ja.dah balik rumah aku, xbaca da aih..haha hah lepas abeh spm, baru aku sambung baca buku tu smpai abeh.hahahha :D

dah abeh buku tu....aku bosan lagi..sebab malam2 aku xleh tdoq.so, aku amek keputusan nak ulang novel yang sedih tu..(HANYA KITA BERDUA) kali ni lagi aku gila! Sedih gila babun.smpai tdoq termimpi-mimpi pasai novel tu laa, gila kan?aku dok sorang2 mesti tingat kes sedih tu..bila tingat mesti aku teriak.bangla betoi.haha, kalo teriak sikit2 xpa.ni dakk..kalo boleh tu, sampai teresak-esak.haih, malam2 xleh tdoq.dok teringat.apa laa,

jeng3! Bagi mengurangkan kesedihan hati aku...aku kena baca komik! Hahaha even aku dok try baca novel, aku tetap xkan lupakan komik aku tu....aku nak beli komik baru.hik3 biarlah mak aku nak marah pon...spm abeh dah.hua3 :D (kurang ajar punya anak! Haih,)

erm, mmg aku pulon sikit.eh bukan sikit.tapi banyak..huhu tapi xpa kan if aku nak share pengalaman..hehehehe :))

Comments

Popular posts from this blog

KOSONG

................................

huhuhu