Wednesday, February 23, 2011

jalan2 cari .......

tadi petang aku pi giant dengan memba aku ni..nama dia yus.okay, aku ajak bff aku but sorang ada kerja sorang lagi xmau. :( okay, xpa laa.nxt time blh pi lagi.huhu okay, perancangan aku dgn yus, nk pi koi 4ptg.xpa laa.kami pi jalan kaki (rumah dekat ja).dlm koi 2 td, aku excited sgt nk pi giant.sebab nk jumpa kwan2 lama.kua3 okay, dlm koi3 lbh tu,aku dah get ready.tetiba aku baring.then baring punya baring..............

"adik!!!!!!!!! kata nak pi giant koi 4 tapi la ni dah 4 suku!!!satgi yusrina tnggu lama plak.blh dok tdoq lagi" masyaAllah!!!aku terlena! ohh tidaaaakkkkkkkkkkkkkkkk!!!! dgn kalot+terkejut(suara mak aku kuat) aku bca msg yg yus hntar tu.yus kata 'matul katna?nak hujan ni' aku dgn mengantuk+kalot pun reply 'so, jadi ka dak?' dok sat yus reply.cepat gila dia reply.dia kata 'awak blh tnya jd ka dak??saya dah terpacak kat kedai ni tp awk xda pun' hah tggu pa lagii.bertambah kalot lah aku.dgn pantasnya aku pun bgn pi mandi.tgk jam dh pkul 4.16ptg.ohh tidakkk!!!

aku mandi cepat2 then tumpang ayah aku yang nak pi masjid tu.aku sruh la ayah aku hntar pi kedai depan tu.hahahahahahaha cerita pasai baju....baju?hahahaha, aku pakai pakai ja baju yang ada.hahahha dok sat cari tdung plak xdak.nasib baik jumpak jugak tdung aku tu.kalo dak, tobat lagi lambat.aduhai, serabut serabai niiii, toksah dok kata laa.sesampainya aku kat kedai..ayah aku pun pi lah masjid.sbb dia pun dah lewat.okay, ada laa yus kat situ.hahahaha kesiaaannnn diaaa.tggu aku punya lama.okay then, dlm pjalanan kami...dia dok hingaq kat aku.dia kata kat aku "nsb baik saya pmpuan mcm awk.buat saya boyfren awk..msti awk dh kena marah2 dgn boyfren awk tu.hahahaha" okay, sepanjang pjalanan kami, kami asyik menceritakan tntang 3 org manusia ni.hehe (bukan mengutuk/mengata naa. puji2 jaa)

okay, apabila kami dah sampai di giant alor star, hahahah yus teman aku pi toilet.pi pebetoi tdung aku yg xbetoi tu.lepas tu, kami masuk giant.then dok pikiaq.nak shpping dulu ka, nak makan dulu.soalnya, yus lapaq kes tunggu aku punya lama.ahhaa, kami meronda satu giant.then pi dekat bear2 tu.huhuhu so, kami pun bukak lah cerita balik kes 3 org manusia tu.hehehe (ada kaitan dengan bear tu) lepas tu, kami pun jalan lah pi nelson.dok lama gak ah kat situ.then si yus ni ajak pi MB.nk jumpa dgn abang dia.okay, kami duduk kat situ mmg lamaaaa.dah petang sgt tu baru lah kami masuk giant pi shopping.kua3 lama gila kami berjalan.

okay, dlm koi 7 lbh tu baru kami berjalan balik.hahahahaha gila anak dara balik lewat2.aku call ayah aku suruh pi amek kat kedai yang dia hantar tadi.nasib baik laa xkena marah sebab balik lambat.huhu

syokk gila sebab dpt jumpa kwan2.hihi dan balik lewat.amboih,

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.