Friday, February 25, 2011

................................

setelah sekian lama kami tidak contact, about 3bulan mcm tu...rindu la plak kat dia tu.dia tu, nak habaq mai, dia tu kawan lelaki terbaik aku.kah3 kawan ja naa, aku ngan dia mmg agak rapat even xpernah bertemu.kami just bertemu dekat fb, ym, tu ja lah.kua3 hah aku slalu gak laa rindu kat dia, tapi xmau lah kaco dia kan. sebab dia dah kerja.huhu apabila aku plak yang kerja(dulu laa) kurang lah sikit kerinduan ni.mau dakknya.dok bz memanjang.huhu

hah okaylah.dah lama2 tu...tadiiiii, aku tetiba teringat kat dia.kah3 aku baru niat nak msg dia.(tapi jgn harap laa aku akan msg betoi) ok3, aku rasa mcm nak msg dia nak tnya khabaq dia.mmg smangat nak tau perkembangan dia ni.adoi, crdit plak haa xdak.agak frust laa kan.huhu okay3 xpa3.xleh msg guna fon, kita msg guna fb.hehe okay, aku punya smangat teringat kat dia, xsabaq laa ni nak msg dia.huhu sedang aku leka dok onlne fb, tetiba ada muka dia tu muncul.hah tggu pa gi.aku click terus arr.hehe tgk muka dia, aku ok gak laa.baru ja aku nk send kat inbox dia, aku terrrrbaca dia punya wall post.sedih gak laaaaa.....huhu :(

okay, rupa2nya dia xdak kat sini........................... maksud aku, dia xdak dekat Malaysia ni.....dia sekarang berada di sebuah negara yang suci....okay xpa.aku xkisah...hahaha, aku xkisah sbb xsempat nk say gdbye kat dia....tapi, agak kisah laa..eh, halimatul!!!!menyibuk ja tau.adoi, okay3 aku doakan dia agar dia selamat sampai(pergi dan balik).aku doakan apa yang dia lakukan kat sana, diterima oleh Allah..amin~ walaupun aku xsempat nak minta maaf dekat dia.....tapi, alhmdulillah dalam wall post dia tu, dia ada bgtau yg dia dah maafkan semua kesalahan kwan2 dia.termasuk aku.hmmm, tu pun kalo dia anggap aku kawan lah kan? huhu hmm, xpa lah.kalau dia xanggap aku kawan pun xpa...aku xkisah...yang penting, dia tetap kawan aku.kerana bagi aku, SKALI BERKAWAN...BERMAKNA KAWAN UNTUK SELAMANYA!!!!!

aku harap dia akan jaga kesihatan dia....sebab aku xmau dia sakit balik mcm dulu.aku kesian kat dia...skali lagi, insyaAllah aku akan doakan agar dia dan keluarga sihat sentiasa dan diberkati Allah...semoga apa yg mereka kerjakan di sana diredhai olh Allah...dan dimakbulkan doa mereka.amin~

HAVE A NICE DAY !

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.