November Rain

Assalamualaikum, hye, arasso arasso.hehe sudah aku pelingkup bahasa.maaf,
hmm sangat lama yaaa tak update blog ni
serious rindu sangattttt
tapi nak buat mcm mana kan,
masa tidak mengizinkan...
okay apa-apa pun
September was woke me up
and now,
we are in November
hmm cepat sungguh masa berlalu
sedangkan aku baru ja teringatkan di saat di mana aku sedang berada di atas kerusi di meja study aku di Kolej. *amboi banyak sungguh di aku*
time tu siang.aku,syaza,dina tgh study.then aku bagitau syaza "jaaaa, wake me up when September ends" (dgn nada lagu wake me up when September ends by Green Day)
lepas tu ja balas " okay, ja akan gerak tun pukul 12 malam nanti naa"
hm, esoknya tu kami exam.final exam.

October,
maka bermulalah kehidupan ku di bulan Oktober.
Oktober bulan exam yaa kawan2.
hm patut lah rasa sekejap ja masa berlalu
start exam 1 Oct dan habisnya 18 Oct.
and now aku sedang berada di ambang keseronokan yg melampau!
ohyaaaa,
baru-baru ni,
abang aku convo.
okay, congratulation abang
actually adk ada belikan card tp tak terbagi pun...huhu
dan.... RAYA!!!!! aidiladha
alhamdulillah everything was okay
mama raya dekat Malaysia tahun ni.
dan aku pun happy sebab dia mcm enjoy sgt beraya dgn aku.errrr, -.-
tup tap tip tap top tap

November, dah........
okay, bulan ni bakal mencipta sejarah dlm hidup aku
sejarah apa tu?
em mana lah aku tau sebab baru ja melangkah ke Nov.hhu
org ramai dok kalot post NovemberWishes depa kat twitter,
meh sini aku post dekat blog
hahahahahahaaahaa
okay, aku punya NovemberWishes hmmm, smoga bulan ni bjalan dgn lancar ja kot.hehe
sedar tak sedar, tinggal berapa kerat ja lagi tahun 2012 akan tinggal kita kannnn
hmmm dah, dah, dah,
nanti aku post lain pasai tu.huhu

ohyaaaaaaaa,
pada tanggal 31/10/2012 telah melakarkan kenangan kepadaku dimana PURPLE telah berjaya mengambil.................hehehe okay, dah galak dah.....ehem, dah bertukar-tukar nampak gayanya.tapi dia masih diam.ok stop it,

walauapapun, aku akan habiskan cuti aku ni dengan buat benda yang berfaedah.moga-moga :)

okaylah, dikesempatan ini,
sya nak ucapkan good luck kepada SPM candidates, terutamanya kpda adikku yg dirindui, Pieja serta kawan-kawan. All the best you alls :)

Good Luck juga kepada kawan-kawan yang selalu dirindui,disayangi,dikasihi, yang bakal menduduki STPM tak lama lagi.

rindu kawan-kawan sekalian,
HAVE A NICE DAY :)

Comments

Popular posts from this blog

KOSONG

huhuhu

AKU