tragedi Oktober

Haiiiiii :)
Syukur alhamdulillah Hidup ku makin hari makin ceria.
Hahahahahahaha

Ok, pada 19 Oktober yang lalu,
Birthday acik.
Happy birthday acikkkkkkkk :)

Esoknya pulak,
20 Oktober, birthday ibu
Happy birthday ibuuuuuu!
Adik sayang ibu sangat tauuuuu
Terima kasih untuk segalanya buuu ;)
Mesti ibu terharu kan pagi2 lagi adik dah buat surprise!
Hahahaha

Acik ni sebenarnya adik ibu.adik second last ibu.ibu ni anak ketiga dalam family.ramaiiiiiiii siblings ibu.makna kata ibu ada ramaiiiiiiiii adik.ahaks

20 Oktober yang lalu......
Kami(bff) keluar.jalan2.dah lama tak jumpa dan tak gather together.ahhaaa
Kami keluar pergi tengok cerita insidious chapter 2. Hmm not bad laa cerita tu.tapi, to be honest, the conjuring best SIKIT lah daripada insidious ni...aipppppp tapi ni from my observation lah... Lain orang lain pendapat kannnnn.hahahaha
Mungkin sebab aku tak berapa nak faham jalan cerita dia...dah nak sampai ending baru faham....ohh rupanya cerita pasai roh bertemu roh....haha tapi takpaaaa nanti aku kena tengok banyak kali kot baru nak faham.hehee
Sound effect dia bagus....tapi the conjuring lagi banyak lah dia punya suspen tu.
Hmmm pasaipa ah aku tak habis2 nak compare dengan conjuring?!sebab.......
Dalam banyak2 cerita hantu yang aku tengokkkkkkk the conjuring lah yang telah berjaya buat aku tak tidoq malam sebab dok asyik bayang2 ja haa.
Tapi, muka hantu yang dalam insidious lagi seram lah  daripada conjuring.hmm apa 2 pun tak kisah lah.janji bahagiaaaaa!

Okayyyy pada 21 Oktober semalam....
Hanan and me ada buat surprise untuk Qila.kami pergi beli dominos and then drive back to qila's house

22 Oktober....
Happy birthday qilaaaaaaaaaaa!
Semoga menjadi anak yang solehah...hehehehe
Dah lama kita kawan...
Dah  11 tahun dah haa...
Kalau kita ada anak pun, mesti dah besaq
Hahahahaaha
Terima kasih untuk segalanya.....
Semoga persahabatan kita  tiga berkekalan di dunia hingga akhirat
Seperti doa yang aku baca semalam.....kihkihkih
:)


Happy birthday ibuuuuuu!
Adik sayangggggggg ibu!



Darlas day out :)




Celebrating aqi's 



Happy birthday Nur Aqilah bt Azzudin




Semoga persahabatan kita berkekalan....
InsyaAllah...
Mereka lah sahabat sejatiku dunia akhirat



Comments

Popular posts from this blog

Sah pekasam

................................

KOSONG