brokenhearted.

after 3 years.......

I am being so heartless.
and 
WHY ??!
nowadays, recently......
hmmmmm

I think I'm fell in love with you.
yes, YOU!
you took my heart.
you drive me crazy.
you made my day.
only you.
but, silly me...
I give all my heart to you
I give my attention to you
BUT.........you don't notice it
why?! why?! why?!
can't you feel that?!
can't you feel me??!
oh god.........
silly me :'(

I'm hoping for the wrong person!

at last diri sendiri yang merana!
kecewa sorang-sorang!
sedih sorang-sorang!
bodohnya aku ni......
macam mana laaa aku boleh suka dia yaaa
:/
memalukan betul lah.

dah lama aku hidup dalam dunia yang takda perasaan.selepas ditipu, ditinggalkan....hmm sedihnya ayat ditinggalkan.hahahaha ah tak kisah lah.aku terus takut untuk mendekati orang.aku takut akan dikecewakan lagi.dulu aku kuat semangat....tapi tah sekarang ni, kenapa tah.hmm 
aku kata takut dikecewakan kan, aku yang membuatkan diri sendiri kecewa.aku ni terlalu berharap lah.harapan tinggi sangat.haa kan dah kena! kan dah kecewa sorang2, sakit hati sorang2, sedih sorang2.haahaha that guy taktau langsung pun.malah that guy lagi happy ada lah.kihkihkih arggghhhhh!!!
aku rasa kali ni punya heartbroken lagi teruk dari sebelum ni.hahaahaha yalaaa mau tak teruknya....last 3years, kalau aku sakit hati ka apa ka, aku makan.makannnnnnnn! and makannnnnnn again and again.tu yang boleh happy balik. but now, aku sedang kecewa ni, kalau aku baru start makan...tiba-tiba teringat hal tersebut, mesti terus mati selera aku.then macam mana nak sambung makan kan....hahaha hah teruk laaaa, heartbroken sampai berat turun 3kg youuuuu! :o 
mau tak turun berat, setiap masa dok makan hati.tak makan nasi pun.ohmaiiiiii pity on me. :(
aku dapat rasakan, semangat aku pun dah takdak.yalaaa hari-hari lembek.hahaha kesiannya dekat aku. takkan dia tak nampak lagiiiiiiiii betapa sukanya aku dekat dia?! hahaha ok stop it lah matul. nonsense!

and now, aku cuba untuk pulihkan hati aku ni balik.takmau laa heartbroken lama-lama takut nanti jadi anorexia pulak.hahahahaahahahhaha lagipun, buat apa aku nak sedih2 bagai kalau dia sendiri pun dok bahagia ja haaa.this is unfair okay! UNFAIR! yes, unfair laa kalau kita dok pulun sedih dekat dia tapi dia dok bahagia.hahahaha tapi kan, bukan salah dia pun.langsung bukan salah dia.sebabnya, dia sendiri taktau yang aku suka dia.ehh takkan aku pulak yang nak bagitau dia kan....malu lah aku.tapi kan, sebenarnya kan........

aku dah ada pun kekuatan nak bagitau dia sendiri yang aku suka dia.dah lama aku kumpulkan kekuatan tu.cuma aku tunggu masa yang sesuai ja nak bagitau.bila tiba satu masa.....aku memang dah yakin akan memberitahu perkara sebenar,  hmmm............ pada masa yang sama aku dapat tau yang dia dah ada ehem2 lah. frust gila aku! hahahahahahahahaha memang gila aku jadinya.serious memang gila.makan minum tak terurus terus.hahaha start pada waktu tu, aku terus tak jadi nak bagitau.hahahahahaahhahahha aku malu sangat tahap memang takdak tahap wooo. tapi apa pun, aku sangat bersyukur sebab aku tak sempat nak bagitau dia.kehkehkeh cuba bayangkan kalau aku bagitau dia dulu before dia bagitau aku.ya Allah...........terjun bangunan aku rasa. mesti aku akan malu dengan diri sendiri sampai bila-bila.dah jadi mcm ni pun, aku still malu dgn diri aku sendiri smpai sekarang.hahahahaha ok sudah laaa.aku cerita sini pun dah malu sendiri. hahahahha

okay okay okay, apa-apa pun aku kena kuat kena tabah.hahahhaha kena jugak lalui semua ni.hidup aku masih panjang.cehhhh hahahaha insyaAllah....ohyaaa btw, aku ada quote baru iaitu:
"get up.be strong.move on"
hahahahahahha punya lah sedih sangat....hehehehe
okay lah have a nice day everybody :)

Comments

Popular posts from this blog

Sah pekasam

................................

KOSONG