alahai,

salam, post ni khas untuk DIA yang bergelar ATOMEN.hmm just nak bagitau kat dia yang ;

woi, aku RINDU kat hang ni. :(
hang pi mana?
lama tau dak aku tunggu ? haha
hang marah aku lagi ka?
aku minta maaf... ?
aku tau laa,
hang confirm marah aku !
kalau dak,
buat apa hang nak sembunyi dari aku. kan??
tapi takpaa.
aku sedar salah aku.
hang kata, hang kawan aku..
tapi takkan hang tak faham aku kot?
haih,
hang pi mana sebenarnya ni?
balikk laaa,,,,,
aku rindu hang ni....
rinduuuuu sangattt
aku dah try contact hang
tapi hang yang menyepi. kan?
so lepas ni,
kalau kita lost contact...
jangan salahkan aku tau?

kalau hang marah aku....
bagitau laa wey,
aku tak marah hang dah laa.
seriously, aku tak marah dah....
kalau hang baca ni.....
aku nak hang tau yang
aku.....
sebenarnya.......




SAYANG HANG JUGAK!!!!!!!


tapi, sebagai kawan ja..... :)
hang faham kan ?
dan hang memang kena faham.
aku harap,
lepas hang baca ni...
hang contact laa aku balik
hang tau dak,
rasa macam nak gila woo time aku rindu hang :(
hang tak terharu ka ?
aku tau la
hang tak pernah pun mintak aku untuk rindukan hang
tapi, nak buat macam mana...
perasaan rindu ni mai jugak kat hati aku

hahahaha, dah3 aku tau...
aku tak leh taip panjang2.satgi melalut kot len.
okaylah, hang ingt tau, hang dah baca ni,
contact aku mangkok wey!
aku tunggu ni........
jangan buat aku tunggu sampai akhir hayat aku
even aku sanggup =.=
apa2 pun,
take care of yourself
and,
dah lama aku tak buat ayat ni kat orang

HAVE A NICE DAY ^^

wassalam......... :)

Comments

Popular posts from this blog

KOSONG

huhuhu

AKU