Saturday, December 7, 2013

hallo :)

haiiiiiiiiiiii everybody! hahahahahhahhaaha
sangat lama kan i tak update blog ni
fuhhhhh fuhhhhhh *buang habuk*
hah tudiaaaa banyak cerita ni nak cerita kat hampa semua
tapi tulahhhh,
i busy sangat haa
start dari cuti sem haritu sampai lah dah masuk sem pun,
masih lagi terlalu busy.hahaha
atas permintaan peminat setia i,
i gagahi jugak untuk taip malam ni
i ni bukan apa....i takmau lah kecewakan peminat2 i.
wakakakakahkahkahkahkahkah
thanks supporter(s)!!!!!!! :D
i rasa setakat sini dulu lah...
nanti bila i ada masa yang terluang, i cerita lagi okayyyyyy ;)

*to my loyal fans ------> Q & F....
ni i dah gagahi jugak untuk update blog
special untuk uols...
mohon terharu okayyyyyyy
next time, i free,
i luang lebih banyak masa lagi dekat sini
tunggu i punya next post.coming soon.

sincerely, me ;)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.