Monday, April 9, 2012

9 April 2012

hari ni, birthday abang aku. aku memang ingat lama dah dan aku sentiasa ingat birthday dia.dah lama aku plan nak beli hadiah tapi aku rasa terlalu awal untuk beli then aku pun tak beli la. hhe okay tadi semangat aku berkobar-kobar sgt nak wish dkat dia.hmmm, aku rindu dkat dia dh lma dia tak sembang ngn aku, okay. aku pun plan lah mcm2 tp last minute lah...about 2 jam before pkul 12am, aku baru teringt nk beli kek. em, hancur hrpan aku nak surprisekan dia...mak aku pulak tk bg keluar mlm2. okay, then aku pun fikir punya fikir, at last....a card out of my mind.hmmm, aku pun cipta lah sekeping card (ehem, kertas ja pun..)

okay, tepat pukul 12 aku pi nyanyi depan bilik dia. agak spoiled sbb ada kawan dia. hhe then bila aku bagi 'card' dan belon tuu muka dia agak terkejut dan terharu gila! kah3 tapiiiiii, aku sedih sgt. dia seolah-olah tak suka ja dgn pemberian aku tuu.hmmm, sedih gila :( tp tkpaaa, aku pcaya esok2 dia akan simpan jugak card aku tu. HAHAHAHA

happy birthday to you abg
smga berbahagia slalu
i miss you
hahaha
:)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.