:')

assalamualaikum dan hai semua :) lama naa tak update blog ni.ahhaaa i've been soooooo busy lately.haha banyak sangat assignments, tests , quizzes, and so on.ok normal lah tu...dah nama pun student.menipu lah tak busy kan...ohyaaaa this becoming Wednesday iols ada job interview.ya Allah, tak prepare apa2 pun lagi.hmm risau lah pulak.em, tak sabar rasanya hati ni nak habiskan sem 4 ni cepat-cepat. :( tapi, sementara nak habis tu, kena lah tempuh dulu onak duri sepanjang sem ni.haha cepatnyaa masa dah nak habis pun.walhal baru ja rasa macam beberapa minggu yang lepas ja mai uitm ni.okay, semoga tabah wahai hati kecilku. be strong. always stay with Allah, inshaaAllah happy ja hidup ni haa.

rindu pulak dekat sin chan ni...
lambat lagi lah yaa kita jumpa  Ara :'()

Comments

Popular posts from this blog

KOSONG

huhuhu

AKU