Monday, October 17, 2011

17.10.2011

hari ini aku tak buat apa2 pun.
macam biasa, tidoq pukul 3 pagi
lepas subuh lena balik -.-
pukul 11.30 bangun, mandi, siap
dan terus buat rutin harian aku ; amek si ayie dari tadika
dah sampai rumah,
aku online sampai zohor
aku tak buat apa pun time online tu
boring dah online,aku main game ja haa
dah tu, makan dengan nurul, and fdaus a.k.a 'lalat',
hehehehhe aku suka panggil fdaus ni lalat. huhuhu
lepas tgk crita sinetron tb3 tu,
aku masuk bilik main game lagi sampai lah asar
time asar tadi,
hujan lebat sangat
sangat3 lebat hujan
niat aku pun terbatal lah
ehem, aku berniat dah nak pi bagi novel qila kat hanan
sebab aku dah habis baca semalam
dah hujan lebat berserta guruh, kilat, tak jadi ah
i'm sorry qila?
i'm sorry hanan?
petang tadi, rumah aku blackout sbbnya kilat.
hahahahahhaha
aku had tengah dok syiok main game ni punya la terkejut
aku tutup semua, aku duduk luar tgk hujan turun
tudia, tiba2 belakang rumah aku banjir
hal ini demikian kerana, longkang tersumbat
sungai penuh ayaq, longkang besar sebelah pun full
no wonder air tak berjalan dekat rumah aku ni
hah, risau pulakkkkkkkkk
takut ah, takut banjir lagi skali

~!@#$^&*()_+~!@#$%^&*()_+~!@##$~~~~!@#$%^&*()__++_)(*&^%$#@~!@#$%^&*()

tadi petang aku mandi hujan
fullamak~~~ lama gila tak mandi hujan
tetiba aku main hujan memang syok habis arrr,
hujan lebat pulak tu -.-

~!@#$%^&*()_++++__)((*(*&*^&%^$%$#%#$%!@#@~!@~@!~#@!#$@%$#^%&^^*&^)

malam pulak, aku blajaq masak.hua3
aku suka laaaa~~~
aku pun tak faham,
sejak2 ni, aku rajin
hik3 *masuk bakul angkat sendiri
aku masak nasi goreng kampung
hahahahhaha
mcm bengong
tak pernah2 aku buat, tiba2 ja
ni bukan apa, ni kes aku gatai niiii
huwaaaaa
nak tgk dak rupa nasik goreng aku?
errr,


hahahahahhahhahhahha,
untuk pertama kalinya,
aku makan nasik goreng berwarna ni,
aku pun tak faham bagaimana keadaan ini boleh berlaku
walau apa pun, aku akan belajar bersungguh2 untuk masak for future
hehehehe :D

kenangan hari ini mungkin tidak akan sama dengan hari esok

HAVE A NICE DAY ^^

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.