Wednesday, July 18, 2012

Kem Jati Diri

eh assalamualaikum dan selamat hari2,
salam sejahtera buat rakan2 yg sedang baca post ni :)
ok sudah seminggu sy tak update this virtual sheet
kih3
ok lets begin

pada minggu yg lepas,
alhamdulillah aku dan kawan2 seperjuangan yg lain
telah berjaya mendaftar diri ke kem jati diri
yang telah diadakan di Gua Kerbau, Kodiang,Kedah

ok alhamdulillah segalanya telah berjalan dengan lancar
kem this sem sgt sgt sgt lah besttttttt
best?awatnya? haihhhhh,
yalaaaaaaa,
mau tak bestnyaaaaaaa
komander pun tak garang
heheehe :D
aktivi as usual,
takda laaa stress sgt
mmg enjoy laaaaa
ehem, enjoy kah?
oklaaa3, biasa2 jaaaaaa
hahahaha

ok ni ada laaaaa gambar sekeping dua time kem hari tu.nak tengok dak?
for those yg nak tgk, tgk lah yaaaaaa
kalau ada yang takmau tengok tuuuu,
tak payah proceed baca ni tau
ok goodbye dekat sini jaaaa
thnkyou for reading







ehhhh, ada jugakkkkkkk

ok3, I know gambar memang tah apa2, tapi kan........tempat ni agak best laa.best? oh tidakkkkkkkk -.-
okaylah goodbye :)

eh, sebenarnya entry ni telah ditaip pada;
29/6/2012 yang lalu....
tapi hari ni baru berkesempatan utk dipublishedkan.
hee :D
have a nice day

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.