yahooo taktau topic apa

intro: assalamualaikum dan salam sejahtera,

okay, firstly
happy birthday to my only one oddy sister
Wahidah bt Yahaya
may God always bless you oddy
haa oddy!
dah tua dah haaa
dah jadi umi pun
dah nak dapat baby pun
dulu paling tak suka baby
sekarang,
hehehehe
:D
okay oddy,
currently
I MISS YOU SO MUCH
seriously,
bunny rindu oddy......
nanti raya oddy balik tau!
hope sihat selalu....
have a nice day
:)
and happy birthday jugak to my old brother,
abg Cik
:)

secondly,
TOKMAN,
out of the blue,
I miss you soooooo much brother
dah lama gi-la kan kita tak jumpa?
adk rasa ada laa dlm 2months+++
kann?
tak rindu adik ka?
-.-
dah laaaa pi berhijrah dekat Thailand takmai pun jumpa adk
since Thailand and Perlis dah dekat sgt,
moh laaaaa visit me
rindu haaaaa,
ok3, sya faham...
awak dlm tu sedang belajar
ok abg, 
semoga awk berjaya dlm hdup awk
em abg nak tau dak,
hari2 ibu dan ayah rindu abg...
hari2 call adk bgtau.
hhu
semoga nnt dpt lah jadi 'ustaz' kpda adik yaaa
alhamdulillah,
adk tau abg dlm tu sdg berusaha mnjadi anak yg soleh
insyaAllah...
niat tu yg pntng.
you told me right?
apa2 pun kita buat niat kerana Allah, insyaAllah Allah akan permudahknnya..
walaupun kita sudah terputus 'connection',
itu tak bermakna kita putus selama-lamanya
kann?
nanti raya balik tau!
I'll be waiting for you
:)
walaupun awk tak boleh nak contact kami di Malaysia ni,
insyaAllah, 
Allah kan ada....
sampaikanlah salam awk tu melalui doa kpda Allah....
:)
*sembang macam jauh sgt kann?
hehehe
ok lah abg,
kalau awak baca ni,
take care of yourself
jgn tinggal solat
doa selalu
semoga berubah mnjadi yg baik kpda yg lg baik
:)

thirdly,
dear ibu&ayah....
yayyyyy nnt adk balik yaaa
dah lama sgt adk tak balik rumah
:(
dah sebulan kann?
sebulan seperti setahun woo
*okay, overrrr dah
nnt blh laa adk teman ibu&ayah sahur dan berbuka puasa
alhamdulillah,
kita sama-sama jumpa lg Ramadhan...
insyaAllah...
ibu&ayah tunggu tauuuuuu
:)

lastly,

I wonder why,
lately aku malas sangatttttttttttttt
sedih betul laaaaaa
*ceh, sembang mcm lah rajin sgt kann
ya Allah.............
tahap kemalasan aku ni mmg tiada bandingnya lah
memang malas sungguh-sungguh hati haa
:'(
lepas tu tak sedaq diri lagi ada test this becoming Friday

conclusion: ya Allah, sempatkanlah KAMI bertemu Ramadhan yang bakal menjelang 2 hari lagi...amin,
           SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL MUBARAK 
kpada semua
:)
have a nice day



Comments

Popular posts from this blog

KOSONG

huhuhu

AKU