.B.U.S.

okay, untuk entry kali ini, saya ingin menceritakan kepada anda semua mengenai satu kisah tentang dua orang gadis yang comel menaiki BAS ! hahaha

kisah ni bermula apabila salah seorang daripada gadis tersebut mengambil keputusan untuk pulang ke rumah mereka daripada asrama. hahahaha okaylah apabila tiba pada hari yang dijanji-janjikan, mereka berdua pun bersedia lah untuk pulang. dalam pukul 1.30 petang mcam tu, pakcik teksi pun pergi lah jemput mereka dekat asrama dan hantar pergi stesyen bas. dalam perjalanan, kereta sangat bnyak dan jalan menjadi semakin sibuk.okay, pakcik teksi tu pun speed kan dia punya kereta. ahhaaa sesampainya di stesyen bas, mereka pun turun lah dan terus ke kaunter tiket. okay elok sampai ja kat kaunter, depa dua pun bgtau lah hala tuju mereka bertiga (atceli ada sorang lagi kawan depa) tgk2 bas dah nak jalan. hah depa tunggu apa lagiiii. depa bertiga pun terus laa lari pergi naik bas. hahahahhaha alhamdulillah bas tak sempat bergerak.kalau tidakkk, adoi, hhu agak lawak laa kan situasi tu. dah naik bas, ada la sorang gadis ni, dia 'perak' pulak haa. hahahaha almaklumlah, tak pernah naik bas sorang2. kah3 errr i mean, dia first time naik bas dgn kawan2 dia dan bukan dgn fmly dia.(em tah paham ka tdakkk) hhu okay3 dia pun buat mcm biasa, dlm perjalanan, si gadis sorang ni sgt lah bosan, at last dia baca komik(bawak balik komik).apabila gadis tersebut sedang leka membaca komik, dia mendapati bahawa gadis di sebelahnya sedang nyenyak dibuai mimpi indah di siang hari.hua3 lawak3, dan gadis seorang lagi tu pun (kawan depa) terlena jugakkk. tanpa melengahkan masa lagi, gadis yg sedang baca komik tu pun tutup komiknya dan terus lena di dalam bas itu.......

tiba-tiba..........

'gedebushhh!!!' *kepala terhantuk dekat tingkap......
oh tidakkkkk,,,,, oleh sebab itu, gadis tersebut pun terjaga lah dari tidurnya, oh, gadis di sebelahnya itu sudah pun bangun. elok lah terhantuk pun, mmg dah sampai dekat tmpat yg ditujui mereka.kawan mereka tu akan pergi ke stesyen berikutnya.....akhirnya, dua orang gadis yang comel tersebut pun selamat sampai di rumah mereka.......................

THE END

sekian, terima kasih :D



yes, i know the story kinda fool. hahahaha sorry guys cause im wasting your golden time again, ahhaa apa2 pun thank you sebab baca, saya sangat HARGAI itu :)

Comments

Popular posts from this blog

KOSONG

huhuhu

AKU