meet my babies :)

oh hyeeee
meet my babies :-)





oh hyeeee
my name is Mony
saya ni paling aktif dalam family
saya suka bermain dengan Black
saya paling suka minum susu
yessss,
tentang makanan,
memang demand saya tinggi
saya takkan makan ikan mentah
mujurlah ibu saya tak ajar makan friskies
kalau tak, mmg habis laaa
hahaha
saya suka makan
dan saya ni sangat3 kedekut
sebab tu lah ramai takmau kawan dgn saya
tapi kannn,
saya ni cantik tau
paling cantik,comel dalam family
I am the only one Princess!
eh,eh, nice to meet you :)




hyeeeeee
my name is Black
kejam kan tuan saya?
mentang2 lah saya Black -.-
saya seekor yang pendiam
selalu di buli oleh Mony
saya suka tidur
saya suka makan
tapi, antara makan dan tidur,
saya akan pilih untuk tidur lagi
kadang-kadang tu,
saya akan tertidur sambil makan
percaya tak?
tuan saya saksi
yesss!
saya tidur sambil makan
malas kan saya?
hehe
walaupun saya black,
muka nampak garang,
tapi hati saya lembut tauuu
nice to meet you :D



hyeeeeee
my name is Muaz
hmmmm,
nama saya macam manusia kan?
ramai yang hairan
yalaaaaa,
mereka semua hairan saya ni manusia kah binatang
sedih saya dibuatnya
nama Muaz ni,
ayah saya lah yang bagi
sebabnya,
masa dulu-dulu saya baru sampai dalam keluarga ni,
saya curi ikan
lepas tu ayah saya marah sangat dan tah mcm mna terkeluar nama Muaz
saya sendiri pun tak faham
tapi takpalah,
nak buat mcm mna,
Muaz pun Muaz laaaa
saya ni seekor yang pendiam jugak
saya pun selalu kena buli dengan Mony
eh, sebenarnya kan....
Mony tu adik kandung saya
dulu kami rapat sangat
tapi, Mony dan saya dipisahkan waktu kami masih kecil
sekarang kami dah bertemu
alangkah sedihnya saya,
adik kandung sendiri dah tak kenal abangnya :(
tapi tak apa,
saya tetap bahagia.
saya ni seekor abang yang cool tauuuu
dan yang paling penting,
saya ni paling handsome dalam family
kesian Black,
saya masuk dalam family,
dia kalah
hahahahaha
me too,
nice to meet you :)




Comments

Popular posts from this blog

Sah pekasam

................................

KOSONG