Wednesday, September 1, 2010

grrr !!!

salam to everyone...heheh, aku hanya ada masa selama 20minit saja utk menceritakan tntg liku-liku kehidupan aku sebagai pelajar akaun.hahahha, *saja buat pulon.erm, mmg pon... =.=

arrgggghhhh!!!!!!!!!
account aku hancoq!
what the tooth laa.....

em td awai2 pg lagi aku dh pi skola.tadi time jawab akaun, aku khusyuk sgt...khusyuk dok buat dokumen sumber tu lah...adeh, buat2 tgk2 ximbang.aku mula lah bengang.huh! sabaq~ aku maleh ah nak pikiaq, aku pi next question.mai2 dia tnya pkongsian.erm, tah laa...aku muhong pa xtau.dalam dewan tadi...tetiba otak aku jadi blank! dont know what should i do...aku betoi2 lupa cena nak buat.em boleh aku jadi cam xpenah blajaq...apa la nak jadi ngan aku nih..haaa? pehtu soalan mnx penyata mengira modal pd 31 ogos aku pi buat had 1 september 2009.GILOS.mmg bengong lah aku time tuh...nasib baik aku check balik.tgk2! naaahh, aku buat lain pulakk...pehtu xpa lah...aku tgh buat soalan 4.tiba2 aku dok tingat time hari raya.gila ka tak gilaa...tgh dok jwab exm boleh dok pikiaq nak raya..siap berangan pulak tuh.had org lain dok kalot tekan kalkulator, had aku dok kalot pikiaq pasai perancangan raya nih...siap atoq pulak tu raya first nak pi mana.adeh,

erm, depan aku ada sorang nih...aku panggil dia kak A(dlm sebutan vocal).aku tgk dia before start exam,muka relex jaa...yg aku ni glabah xtentu pasai.tgh aku dok kalot buat akaun, aku tgk dia boleh lena lagi...smpai ckgu mai tlg gerak dia laa...adeh, tetiba aku jadi mengantok.dgn sakit pala hotak...kalo boleh nak ja aku lena...tapi tudiaa lah..aku mmg qhalek gila...haha,abeh2 tu, time nak kutip kertas baru aku sedaq yg aku xtulis nama lg...aku pon tulis lah nama sgkatan aku...xsempat nk tulis penuh2. aku tulis 'HSY' jaa..haha, mai2 ketas nombor bapa xtau aku TERRRRRtulis huruf M di depan.wahhaa, persoalannya, sejak bila???aku pon xpaham...adeh,(hnya aku ja yg tau..)

okaylah.stop cita akaun.abeh akaun, aku rasa lega.tapi xlah sgt...sebb esok masih ada...wahh, esok pper1.rileks la SIKIT.kua3 :D aku pulon baca agama.mmg stadi last minute gila agama...aku xleh stadi.sbb keja dok nyembang jaa...5 minit nk start baru aku baca.no point lah aku baca...tapi alhamdulillah, 5 minit tu lah emas...apa yg aku bc slama 5minit tu lah dia tnya...huhu ^^ mai agama, lain pulakk cita.cita ni kes aku mengantok ~~tErAmAt SaNgAt~~~ em dh la TER.pehtu AMAT.SANGAT pulakk...adooii,, aku mmg qalek gila jwb agma...aku tulis satu huruf aku termenung 3minit.aku tulis satu perkataan aku berangan 10 minit..ramai yg dh letak kepala atas meja..aku xmau letak kepala.stgi aku lena.pehtu cena xtau.xthan dgn godaan.aku try la letak.tudiaa aih...patot lah depa semua lena.mmg syok gila! aku rasa cam ngan dok ataih katil wowh...nsb baik aku sedaq yg aku x abeh jwb gi.dan2 bgn jwb bg abeh.huhu em yg jd ngntok tu sbb faktor kot..ni satu gi.sbb ngn fktor tu kan sama ja? adeh, biaq ah...###SHORTCUT### (xlarat nak taip)

keluaqnya aku dari gate skola, tetiba aku nmpak KUNING naik moto ngn kwn dia..wahahha, cam tau2 ja dia tuh...dh la mlm tu dia xp tusyen.rindu.rindu. *hegeh. tp hari ni dia pakai helmet HITAM.kih3 em kwan tusyen a.k.a cinta dalam hati.hahaha, xdak lahh..memba2 jaa...huu ^^ okaylah.maleh nak taip dh...xlarat.lengoh jari..kua3 :D laa nih aku nk stadi ekonomi.esok nk cita pasai mslah kewangn dlm ngra pulakk.nk buat cena, bisnes! hahahaha, okaylah.salam... *keja dok 'okay' dr td..hua3

>ALWAYS HAVE A NICE DAY<
;)

.pilih.pilih.pilih.
.the answer lies in your hand.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.